ništa od pomirenja

NITI ZOVU NITI IM PIŠU: Princ Hari i Megan Markl već MESECIMA izopšteni iz kraljevske porodice, a OVAJ detalj je posebno tužan

7

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ne samo što su u lošim odnosima s Harijevim bratom Vilijamom I njegovom suprugom Kejt Midlton već je navodno cela porodica zaboravila na njih

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako tvrde strani mediji, već nekoliko meseci princa Harija i Megan Markl niko od članova kraljevske porodice nije pozvao telefonom niti im poslao bilo kakvu poruku. Ono što je najtužnije, međutim, jeste činjenica da njih i njihovog sedmomesečnog sina Arčija više niko ne posećuje u zamku Vindzor, gde žive otkad su se iselili iz Kensingtonske palate, koju su delili s Vilijamom i Kejt.

 

 

Razlog za potpuno ignorisanje koje doživljavaju od strane čitave britanske kraljevske porodice navodno su nesuglasice između braće Harija i Vilijama, koje su započele kada je mlađi od prinčeva rešio da se oženi. Šuškalo se da je Vilijam smatrao da je isuviše rano za venčanje.

 

Proteklih nedelja, njihovi odnosi su navodno lošiji nego ikad, a sama vojvotkinja od Saseksa Megan Markl istakla je da je mesecima niko nije pitao kako je. Na obeležavanju Dana sećanja, svima je zapalo za oko to da je Megan sedela na jednom balkonu sa članovima porodice koji su veoma nisko u kraljevskoj hijejarhiji, dok je Kejt Midlton sedela na drugom balkonu s kraljicom Elizabetom Drugom i Kamilom Parker.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Princ Vilijam navodno se zabrinuo za brata i snahu nakon što je odgledao pomenuti intervju, ali i dalje ne komuniraju.

 

Sudeći prema najnovijim vestima, princ Hari i njegova supruga neće proslaviti Božić s kraljevskom porodicom, što je dodatno uznemirilo kraljicu Elizabetu.

 

 

makonda-tracker