uživajte!

HALJINA ZA PRINCEZE + TIJARA LEDI DI = MODNA MAGIJA: Kejt Midlton u izdanju koje će se dugo prepričavati (FOTO)

1

Ako se ponekad zapitate zbog čega su mediji toliko opsednuti suprugom princa Vilijama i njenim odevnim stilom, ove fotografije razrešiće vam sve dileme

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neretko članke o najnovijim modnim kombinacijama vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton prate komentari da mediji preteruju sa izveštavanjem o britanskoj princezi i njenom stilu. Ipak, s vremena na vreme Kejt iz zanimljivih poslovnih kombinacija koje nas oduševljavaju uskoči u poneki bajkovit i romantičan komad koji nas ponovo podseti zbog čega smo toliko očarani njom i njenim garderoberom.

 

Tako je bilo i sinoć, kada je u Bakingemskoj palati održan tradicionalni diplomatski prijem u organizaciji kraljice Elizabete Druge. U pitanju je najveće okupljanje na britanskom dvoru — svake godine kraljevska porodica pozdravi oko hiljadu zvanica! Takva prilika podrazumeva i najbolje haljine i tijare, a vojvotkinja od Kembridža i ove godine je dorasla zadataku.

 

Lepa izabranica prestolonaslednika Vilijama odabrala je toaletu koju potpisuje Aleksander Mekvin, kao i uvek kada prisustvuje najvažnijim događajima. Reč je o jednostavnom komadu crne boje od baršuna, koji krasi V izrez i blago se širi od kukova. Tu su i dugački rukavi i kroj koji vizuelno izdužava figuru, zbog čega je Kejt izgledala spektakularno.

 

Najviše pažnje je, međutim, privukla omiljena tijara pokojne princeze Dijane — tzv. Ljubavni čvor Kembridža, koja je izrađena davne 1914. godine po zahtevu kraljice Marije od Teka. Za nju su korišćeni dijamanti i biseri koji su u tom trenutku već dugo bili u vlasništvu britanske kraljevske porodice, a sama tijara svojevrsna je kopija one koju je nosila princeza Augusta od Hese-Kasela. Ovako poseban komad ne bi bio potpun bez jednako upečatljivog nakita, pa je Kejt oko vrata nosila jednu od kraljičinih najdražih ogrlica i efektne viseće minđuše.

 

Ako vam sve ovo nije dovoljno, uživajte u fotografijama jednog od najlepših izdanja naše drage Kejt Midlton!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker