raznežili milione

Zabranjeno im je da se dodiruju u javnosti: I Kejt i Vilijam počeli da krše tradiciju - i izgledaju neodoljivo! (FOTO)

0

Poznavaoci dvorskih pravila tvrde da vojvodu i vojvotkinju od Kembridža nikada nećete videti kako se ljube i drže za ruke jer im je javno pokazivanje naklonosti strogo zabranjeno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nakon što su Vilijamov mlađi brat Hari i njegova verenica Megan Markl viđeni u brojnim prisnim situacijama - kako razmenjuju nežnosti, ljube se i šetaju zagrljeni, britanski mediji javljaju da ni Vilijam i Kejt Midlton više ne mobu da se suzdrže!

 

Trudnoća i mini haljine idu zajedno! Kad je Kejt Midlton skinula kaput, pola Mančestera je ostalo bez daha (FOTO)

 

Kako pišu evropski portali, svaki put kada je kraljevski par u javnosti oni predstavljaju Krunu, zbog čega ne bi trebalo da pokazuju naklonost i budu preterabno prisni. To se u određenoj meri odnosi i na trenutke kada članovi britanske kraljevske porodice daju intervjue.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Međutim, to bi se uskoro moglo promeniti, a Vilijam i Kejt na svemu mogu da zahvale princu Hariju i Megan Markl.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

Nakon što su Vilijamov mlađi brat i buduća vojvotkinja od Saseksa bili izuzetno bliski pred kamerama, čini se da su princ Vilijam i njegova supruga rešili da se malo opuste.

 

Biseri, dijamanti i nenadmašni glamur: Kejt Midlton ponela omiljenu tijaru pokojne princeze Dajane

 

Naime, prilikom primanja nagrade za doprinos lečenju duševnih oboljenja kod najmlađih, Kejt je pred kamerama kroz osmeh spustila ruku na koleno svog supruga.

 

foto: Youtube Printscreen

Uporedite to samo s Meganinim i Harijevim držanjem za ruke i zaljubljenim kikotanjem prilikom davanja prvog zajedničkog intervjua.

 

 

makonda-tracker