obavijeni velom misterije

I posle 2 godine, pol njihovog deteta je NEPOZNAT javnosti, čak niko ne zna ni kako je upoznao Anu: Najzanimljiviji detalji ljubavnog života velikog zavodnika (FOTO)

0
Imaju dvoje dece, ali pol jednog uspešno taje većkriju već dve godine. Razlika u godinama između glumca i producentkinje je čak 2 decenije, a niko ne zna čak ni kako je počela njihova romansa
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je poznat kao glumac koji privatnost drži daleko od očiju javnosti, britanski glumac Hju Grant prekršio je pravilo te je sa devojkom prošetao na crvenom tepihu BAFT-A nagrada.

 

Njoj ne smetaju njegove sede: Otkrivena tajna veza glumca i 34 godine mlađe lepotice (FOTO)

foto: Profimedia

A pravilo koje je Grant sebi odavno nametnuo je da ne eksponira svoju partnerku i privatan život, zbog čega mediji još uvek nisu saznali kako se britanski glumac upoznao sa švedskom producentkinjoom Anom Eberstejn. A činjenica da se par, pre dve godine, po drugi put ostvario u ulozi roditelja, dodatno zbunjuje tabloide tim pre što Grant još uvek ne želi da kaže da li je dobio sina ili ćerku.

 

Prešla je preko prevare i poniženja: Strasan poljubac starlete i repera potvrdio glasine o pomirenju (FOTO)

 

Naime, glumac i producentkinja su dobili sina Džona 2012. godine, a tri godine nakon toga i drugo dete, a njegov pol još uvek nije poznat. Inače, osim dvoje dece sa Eberstejnovom, Grant ima i sina i ćerku sa kineskom lepoticom Tinglan Hong.

makonda-tracker