ZAJEDNIČKI ŽIVOT I POSLOVNA SARADNJA

Aleksandra Tomić: Andrija i ja smo uigran tim

0
Sve popularnija mlada glumica Aleksandra Tomić ovih dana intenzivno radi na novom projektu sa svojim kolegom i emotivnim partnerom Andrijom Miloševićem s kojim odnedavno uživa i u slatkom životu udvoje
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nakon završetka serije Andrija i Anđelka, glumica Aleksandra Tomić (27) punom parom radi na novim projektima i strpljivo čeka svoju šansu na velikom platnu. Iako ima pune ruke posla oko nove predstave Novogodišnji vremeplov, ali i humanitarnog dvodnevnog festivala pod nazivom Dance 4 life, šarmantna plavuša ne zapostavlja ni ljubav pa je nedavno otpočela zajednički život sa kolegom Andrijom Miloševićem (37) s kojim više od godinu dana uživa u skladnoj vezi.

 

- Prija mi zajednički život. Andrija i ja smo dobar tim i uživamo u vremenu koje provodimo skupa – kaže Sandra i kroz smeh otkriva čime je njen emotivni partner iznova osvaja.

 

- Pogledom aligatora koji se upravo sprema da napadne – šaljivo kaže glumica i objašnjava svoje stavove o braku, ali i priznaje kako bi volela da se ostvari u ulozi majke.

 

Divlja i zanosna: Aleksandra Tomić otkriva tajne lepote
 

- Brak nikako nije i ne bi trebalo da bude puka formalnost, ali svakako nije presudna stvar u odnosu dvoje ljudi. Što se roditeljstva tiče, nadam se da ću se jednog dana ostvariti kao majka. Želim da imam decu – ističe Aleksandra koja sa partnerom radi na novom projektu.

 

- To je nešto čemu se posebno radujemo. Kao dete obožavala sam da gledam novogodišnje predstave, a posle sam volela i da ih igram u Pozorištu Boško Buha. Zato sam, zajedno sa Andrijom, poželela da napravim jednu takvu koju će deca, nadam se, voleti. Reč je o predstavi koja se zove Novogodišnji vremeplov, a mališane ćemo povesti na put kroz prošlost i videti kako su ljudi dočekivali Novu godinu u različitim periodima čovečanstva. Tekst je pisala Milena Depolo, režiju potpisuje Jana Maričić, a igraju naše divne kolege Vladan Milić, Milena Živanović i Nikola Malbaša. Predstava će se igrati na scenama Akademije 28 i Teatra 78. Svakako da je posebna radost kada pravite predstave za najmlađe. Moje kolege često kažu da je teže igrati za decu nego za odrasle, ali ja ne mislim tako. Deca nemaju predrasude, ne boluju od raznih dosadnih boljki karakterističnih za odrasle i ne dolaze u pozorište da kritikuju – kaže Aleksandra koja nam otkriva i kako izgleda saradnja sa emotivnim partnerom.

 

foto: Luka Šarac

- Kada se isprepliću dve kreative energije koje imaju iste strasti, onda iz svega toga mora da nastane nešto dobro. Andrija i ja imamo dosta poslovnih planova i snova o kojima svakodnevno zajedno maštamo i to je čar preplitanja poslovnog i privatnog sveta. Ponekad su nam pogledi na stvari u poslu dijametralno suprotni, ali čak i iz takvih situacija uvek nastane nešto dobro – tvrdi glumica koja tumači zapaženu ulogu u predstavi Pazi šta želiš, čija je poruka da ljubav leži u nesavršenosti, a Aleksandra govori ona za nju predstavlja.

 

- Mislim da svaka prava ljubav mora da sadrži suštinsko prihvatanje osobe koju volimo. Kada toga nema, reč je o pukoj zaljubljenosti – kaže Aleksandra koja je presrećna što je ovaj komad lepo prihvaćen, a osim po Srbiji, uskoro će se igrati i u regionu. Budući da se ova predstava na neki način bavi i zabludama o ženama, glumica otkriva s kojim predrasudama se najčešće susretala.

 

Zaljubljeni i nasmejani: Ovako se Andrija Milošević i Aleksandra Tomić zabavljaju na romantičnom putovanju u Rimu (FOTO)

 

- Čini mi se da smo mi kao narod izrazito skloni predrasudama. To i jeste jedna od glavnih tema kojom se bavimo u predstavi. Susretala sam se sa raznim predrasudama, a najčešće sa sopstvenim i baš se trudim da ne budem njihova žrtva. Najčešća koju čujem o sebi jeste da sam hladna kao osoba – objašnjava Aleksandra dok iznosi svoje planove do kraja godine.

 

- Ovih dana kao član Beat pokreta, na čijem je čelu Viktor Savić, uz podršku Grada Beograda organizujemo dvodnevni festival elektronske muzike humanitarnog karaktera pod nazivom Dance 4 Life, koji će se održati 2. i 3. decembra u hali 5 Beogradskog sajma. Novac će se prikupljati za Marija Jurešića i jedan preko potreban aparat za bolnicu – završava Aleksandra Tomić.

 

 

makonda-tracker