LJUBAVNI BRODOLOM

Raskid je porušio planove o bajkovitom venčanju decenije: Ovo je pravi razlog ljubavnog kraha Maraje Keri (FOTO)

0
Posle godinu dana veze, pevačicu Maraju Keri ostavio je verenik, multimilijarder Džejms Parker s kojim je planirala venčanje, a na svetlo dana počeli su da izlaze detalji njihovog odnosa koji nije bio nimalo idiličan
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je delovalo da je nakon razvoda od supruga Nika Kenona (36), s kojim ima blizance Monro (4) i Marokana (4), pop diva Maraja Keri (46) konačno pronašla sreću u ljubavi, ona je nedavno preživela još jedan krah veze. Naime, poslednjih godinu dana bila je verena za australijskog milijardera, biznismena Džejmsa Parkera (49), a mada je planirala bajkovito venčanje, svetski mediji pišu da ju je verenik nedavno ostavio jer je bila bahata, imala je hirovite zahteve, a njeni troškovi postali su nesnosni.

 

Maraja Keri nikad mršavija: Koja je njena tajna?

 

Parker je, navodno, dozvolio Maraji da zadrži verenički prsten vredan deset miliona dolara kojim se pevačica hvalila u medijima kako je toliko težak da uz napor podiže ruku.


Vest o raskidu odjeknula je poput bombe u holivudskoj štampi, a na svetlo dana polako izlaze detalji njihovog odnosa koji je, čini se, duže vreme bio u krizi.

 

Maraja Keri ponovo na meti kritičara: Podigla igru na viši nivo? (FOTO)

 

Naime, prijatelji pevačice navode kako je zapravo ona ostavila Parkera jer nije bio uz nju niti joj je pružao podršku, a nekoliko puta požalila se da je Džejms psihički nestabilan i da je ljubomoran na njenog plesača Brajana zbog čega je želela da okonča ovu toksičnu romansu. Isto tako, njeni prijatelji otkrili su i da je Parker bio veoma nasilan, a sve je eskaliralo na letovanju u Grčkoj gde je par imao žestoku raspravu posle koje ništa nije bilo isto.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( Piše: Milica Prelević Izvor. Story )
makonda-tracker