skladan par

Otac mu je producent, imaju dva sina, ali se retko pojavljuju u javnosti: Koji poznati Srbin je suprug Milene Predić?

0

Iako su godinama u skladnom braku Marko se trudi da se drži podalje od očiju javnosti 

ZORANA I MARKO PREDIĆ SU U BRAKU GODINAMA
ZORANA I MARKO PREDIĆ SU U BRAKU GODINAMA foto: Zorana Jevtić

Glumica Milena Predić godinama je jedna od najtražnijih glumica na domaćoj glumačkoj sceni. Osim zbog neospornog talenta za glumu Milenu su mnogi primetili i po neobičnoj lepoti, pa ne čudi što su se mnogi pitali da li je i ko osvojio njeno srce. 

 

Milena je godinama u skladnom braku sa Markom Predićem, koji je odrastao u porodicu u kojoj je film bio u centru pažnje.

 

Otac mu je Slobodan Viki Jocić koji je takođe producent, a pokojna majka Vera bila je montažer, te je Marko odrastao uz filmove, odlazio na setove, igrao se kraj kulisa.

Milena i Marko su se upoznali na snimanju filma "Zona mrtvih" i odmah su znali da su rođeni jedno za drugo. Brzo su uplovili u brak iz kojeg su dobili dvojicu sinova, Savu i Iliju. 

 

Glumica se nakon rođenja njih dvojice posvetila porodici i napravila je pauzu u svojoj karijeri, ali se onda u velikom stilu, kroz velike uloge vratila glumi. 

MILENA I MARKO SU U SKLADNOM BRAKU VEĆ GODIMA
MILENA I MARKO SU U SKLADNOM BRAKU VEĆ GODIMA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milenu je publika zavolela kada se pre punih 15 godina pojavila u filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu", a veliki povratak obeležila je njena uloga u filmu "Sveta Petka - Krst u pustinji".

 

Milena i Marko privatno vode jedan miran život trudeći se da svojoj deci omoguće bezbrižno odrastanje daleko od reflektora i popularnosti koju nose njihova zanimanja. 

 

Bonus video:

Šokantna izjava Eve Ras

 

makonda-tracker