male tajne velikih majstora

Kako da jednostavnu haljinu učinite nesvakidašnjom i originalnom? Glumica Milena Predić ima savršeno rešenje (FOTO)

0

Glumica Milena Predić je zablistala u glavnoj ulozi u filmu Sveta Petka - Krst u pustinji.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Beogradska publika je imala priliku premijerno da odgleda film Sveta Petka - Krst u pustinji sa Milenom Predić u glavnoj ulozi kojoj ovo jedno nezaboravno i nesvakidašnje iskustvo.

 

- Iz trejlera se vidi da je posve drugačiji žanr i nesvakidašnja priča kako za našu, tako i svetsku kinematografiju. To je duhovni, hrišćanski, čist žanr - naglasila je glumica.

 

Ovaj film nije sniman samo u Srbiji, deo radnje se odvija i u Jordanu i u pustinji Vadi Rum.

Našu talentovanu glumicu jedno vreme nismo često viđali u javnosti, pa nas je svojom pojavom na premijeri oduševila izgledom i još jednom pokazala kako pristojnost i odmerenost nikad neće izaći iz mode.

 

Milena se pojavila u dugačkoj kreaciji bež boje koja lagano pada i nema nijedan jedini detalj na sebi, a zbog toga je verovatno i ostavila utisak. Kako bi razbila jednostavnost, glumica je ponela upečatljivu ogrlicu, dok je kosu pokupila u ležernu punđu.

 

Efektan nakit je uvek najbolje rešenje kada želite da umanjite monotoniju i jednoličnost, a ovakva ogrlica i diskretne minđuše kao kod naše glumice, savršen su odabir za bilo koji događaj.

 

1 / 2 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Glumica je otkrila i šta je bilo posebno emotivno za nju  tokom celog snimanja ovog projekta.

 

- Poslednji snimajući dan koji smo radili smo na tri različite lokacije, između ostalog, i na Mrtvom moru. Pošto je priča o njena tri rauličita životna doba, proces je pratio i stavljanje i skidanje komplikovane maske. To je bilo izrazito stresno, a emotivno je bilo to što je našem putu bio kraj. Kao kad dete ode na ekskurziju pa se rastuži što se bliži povratak. Za mesec dana provedenih u Jordanu upoznali smo mnogo divnih mladih ljudi, sa njima sam i dalje u kontaktu jer nas sve vežu uspomene za ceo život - rekla je Milena za Novu S.

 

Inače, filma Sveta Petka - Krst u pustinji je prva srpsko-jordanska produkcija, a pored nekoliko jordanskih glumaca, tu su i Bane Tomašević, Danijel Sič, Filip Hajduković.

 

 

makonda-tracker