ne propustite

Uzbudljiva romantična komedija: Domaći film "Taksi bluz" premijerno 16. januara u Sava Centru

0

Počela je prodaja ulaznica za svečanu premijeru filma “Taksi bluz” reditelja Miroslava Stamatova, koja će se održati 16. januara 2019. u 20n sati u Sava Centru! Film će iste večeri biti premijerno prikazan i u bioskopu Cineplexx Ušće u terminu od 21h.

foto: promo
foto: promo

Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je šarmantni „road movie “u kojoj je glavni junak priče Marko (Andrija Milošević), simpatični, propali dramaturg koji godinama radi kao taksista.

 

Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

 

Glavne uloge u uvoj urnebesnoj priči, čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, tumače: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

 

Ulaznice za premijeru u Sava Centru mogu se kupiti na blagajni Sava Centra, kao i svim prodajnim mestima Eventima.

makonda-tracker