imaju dva sina

Dok je čuvala njihovu decu, napisao je ulogu za nju: Glumicu i njenog supruga retko viđamo u javnosti, a uvek oduševe

0

Glumica Milena Predić godinama je u skladnom braku sa producentom Markom Jocićem.

Glumica Milena Predić svoju srodnu dušu je upoznala na snimanju filma.
Glumica Milena Predić svoju srodnu dušu je upoznala na snimanju filma.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumicu Milenu Predić publika je zavolela pre 15 godina u filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu".

 

Od tada je u njenom periodu usledio i period tišine, bez uloga i proširenje porodice, ali se nedavno vratila na velika vrata i krenula ponovo da gradi glumačku karijeru.

 

Svoju srodnu dušu je upoznala tokom snimanja filma "Zona mrtvih".

 

Marko Jocić je filmski producent, a ljubav između njih se vrlo brzo razvila i traje do dan-danas.

Tokom snimanja filma "Zona mrtvih" upoznala je sadašnjeg supruga, filmskog producenta Marka Jocića. Ubrzo se razvila velika ljubav prožeta međusobnim poverenjem koja traje do danas.

 

 - Šest meseci posle toga (snimanja filma "Zona mrtvih, prim. aut.) putevi su nam se ukrstili i brzo smo se prepoznali. Našla sam svoju srodnu dušu baš u profesiji, koja je specifična, nema klasično radno vreme i posao nam zapravo postane način življenja, jer ga, kad radimo na nekom projektu, u većini slučajeva “donosimo” kući. I brzo smo se navikli na to. Marko je i odrastao na taj način, potiče iz filmske porodice, njegov otac Slobodan Viki Jocić takođe je producent, a pokojna majka Vera bila je montažer, te je odrastao uz filmove, odlazio na setove, igrao se kraj kulisa - ispričala je svojevremeno Milena. 

 

Njih dvoje su tokom svog braka dobili sinove Savu i Iliju, a period njihovog odrastanja, glumica je iskoristila da bude maksimalno uz njih dok je suprug radio. 

Milena Predić sa suprugom Markom Jocićem na pozorišnoj premijeri.
Milena Predić sa suprugom Markom Jocićem na pozorišnoj premijeri.foto: Antonio Ahel/ATAImages

 - Moj suprug je producent koji ima i svoju producentsku kuću ‘Viktoria Film’. Prije dve godine, dok sam ja čuvala našu decu (kako romantično) napisao je tu ulogu za mene - ispričala je Milena jednom prilikom o tome kako je došlo do uloge u filmu "Taksi bluz". 

 

Milenu i Marka ne viđamo često u javnosti, pa je pravo osveženje bilo videti ih sinoć na premijeri predstave "Između dva Meseca" u "Teatru na Brdu".

 

Na pozorišnoj premijeri su se pojavili nasmejani i raspoloženi, a moglo bi se reći i modno usklađeni.

Milena i Marko su uskladili modne autfite.
Milena i Marko su uskladili modne autfite.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica je obukla široke crne pantalone i belu bluzu sa crvenim prugama, a sve je zaokružila maslinastozelenom bomber jaknom i patikama.

 

Njen suprug se opredelio za spoj farmerica od crnog teksasa i crne košulje, a maslinastozelenu boju je iskombinovao u vidu kačketa, torbice i bluze.

 

makonda-tracker