tužna sudbina

Planirali su venčanje, a sve je srušila – velika tragedija: Ko je najveća ljubav prerano stradalog Tošeta Proeskog?

0

Slavni pevač stradao je u saobraćajnoj nesreći na putu u Hrvatskoj.

Njihova ljubav bila je jaka
Njihova ljubav bila je jakafoto: Facebook / toseproeski

Na današnji dan pre 17 godina vest o stravičnoj pogibiji Tošeta Proeskog potresla je region.

 

Iako je život izgubio kada mu je bilo samo 26, slavni makedonski pevač za sobom je ostavio veliki broj hitova koji se i dan danas rado slušaju.

 

O svom privatnom životu govorio je malo, a tek nakon što je stradao saznalo se za njegovu vezu sa rukometašicom Andrijanom Budimir.

 

Na pevačevoj sahrani niko nije ostao imun na njene jecaje i suze. Budimirova je za Tošetom patila dugi niz godina, a njegova smrt na njenom srcu ostavila je trajne ožiljke.

 

Kako je jednom prilikom sama ispričala, Andrijani je lekar zabranio da posećuje grob svog pokojnog momka, jer je to uticalo veoma loše na njeno zdravlje.

 

– Nekad mi je Toše nosio bele ruže, moje omiljeno cveće. Sad ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošetov grob završim u bolnici – kazala je ona.

 

Tošetova smrt ju je slomila
Tošetova smrt ju je slomilafoto: ROBERT ATANASOVSKI / AFP / Profimedia

Tome koliko je njihova veza bila ozbiljna svedoči i činjenica da je mladi par živeo zajedno u pevačevoj kući u naselju Zlokućani, a prema dobro obaveštenim izvorima, njih dvoje su planirali da se venčaju i zasnuju porodicu.

 

Gde je i šta danas radi Andrijana?

 

Andrijana je danas srećno udata, a ostvarila se i u ulozi majke, rodivši dečaka Maksima. Njen suprug Johan je ugostitelj iz Skoplja, kom je "sudbonosno da" izgovorila 2013. godine.

 

Još uvek je posvećena sportu, te je osnovala sopstvenu školu rukometa, a uz to je i trener muške ekipe rukometnog kluba "Skopje".

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Toše Proeski

 

makonda-tracker