pišu hrvatski mediji

Ko je drugi suprug Ivane Banfić? Spojili su se posle mnogo godina i prošli najveću bol zajedno, a sad...

0

Hrvatski mediji prenose informacije da Ivana Banfić više ne živi sa čovekom s kojim je 16 godina delila dobro i zlo.

Ivana Banfič
Ivana Banfičfoto: ivana_banfic_ibee/Instagram printscreen

Ivana Banfić (54), jedna od najpoznatijih hrvatskih pevačica, kako prenose hrvatski mediji, navodno već neko vreme ne živi sa suprugom Krunom Ladišićem, saznaje Net.hr od izvora bliskog paru.

 

Venčali su se 2008, pre 16 godina, a to im je bio drugi brak.

 

Naime, Ivana Banfić je sa svojim menadžerom Robertom Magićem bila u braku 12 godina, a nije ni slutila da će joj samo tri godine nakon razvoda život ispisati novu ljubavnu priču. "Kliknula" je s Krunom, kog je poznavala iz mladosti, ali su shvatili da se vole tek kad su odrasli.

 

 

— On je prijatelj mog brata pa je uvek bio tu negde, dolazio nam je kući, išli smo na badminton zajedno, ekipica, ali nikad mi nije palo na pamet da bi nešto moglo biti u toj sferi. Morala je barem biti neka iskra, ali nije je bilo. Sreli smo se na jednoj porodičnoj fešti. Ja sam kasnila, a jedino prazno mesto bilo je ono kraj njega. Sela sam kraj njega, stavio mi je supu u tanir i ja sam odjednom doživela takvu ljubav da je to teško opisati. Ljubav me preplavila. Bilo je valjda očito, jer je nećak posle svima rekao da misli kako su se Kruno i Ivana zaljubili. Od tog trenutka, Kruno i ja bili smo nerazdvojni — opisala je Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

 

 

Kruno je Ivanu je zaprosio na Tadž Mahalu u Indiji, a odlučili su se za jednostavnu ceremoniju jer je Ivana bila trudna. Ipak, usledile su tužne vesti, pa je ona u 11. nedelji trudnoće izgubila bebu.

 

— Bilo je to tužno, bolno prihvatanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tu sam zapalila sveću za tu malu dragu. U molitvi sam pronašla mir — rekla je Ivana jednom prilikom za 'Hello'.

 

 

Pevačici se kasnije ispunila najveća želja, pa je rodila kasnije sina Jana. 

 

— Evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru — rekla je jednom prilikom Ivana. Tročlana porodica se pre nekoliko godina preselila u Staru Drenčinu, mesto blizu Petrinje, a hteli su da se sklone od urbanog načina života.

 

Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda jednostavno i bajkovito kako se činilo — pričala je ona svojevremeno, a ni najteži poslovi na farmi nisu im padali teško, piše Story.hr.

 

Bonus video

Ivana Banfić je bila gošća na Merlinovom koncertu

 

makonda-tracker