JOŠ JEDAN?

Razvodi se najbolja drugarica Dženifer Lopez: Nakon 21 godine braka glumica odlučila da i ona stavi tačku na svoj brak

0

Par ima već odraslu ćerku, pa je ova odluka za mnoge bila veliki šok 

foto: Daniel Zuchnik / Getty images / Profimedia
foto: Daniel Zuchnik / Getty images / Profimedia

Najbolja prijateljica glumice Dženifer Lopez, Lija Remini i njen suprug Anđelo Pagan podneli su zahtev za razvod posle 21 godine braka. 

Budući da su više od dve decenije u braku i da imaju već odraslu ćerku Sofiju Belu koja ima 20 godina ova vest bila je veliki šok za sve njihove obožavaoce.

 

Par, koji je zajedno ukupno 28 godina, podelio je ovu tešku vest putem iskrene zajedničke izjave na Instagramu u četvrtak, otkrivajući razloge ove odluke.

Lija, koja je poznata po ulozi supruge Kevina Džejmsa u "Kralju Kvinsa", i Anđelo, za koga se udala 2003. godine, bili su jedan od najlepših poznatih parova na ekranu, ali i van njega.

 

Najava njihovog razlaza dolazi samo nekoliko dana nakon što je Lijina bliska prijateljica Dženifer Lopez dospela na naslovne strane prekinuvši svoj brak sa Benom Aflekom.

 

Njihova zajednička izjava počela je razmišljanjem o njihovom putovanju:

 

- Pa, evo nas. Posle 28 godina zajedno i 21 godine braka, odlučili smo da podnesemo zahtev za razvod -  navodi se u poruci. Uprkos tuzi koja prati ovako značajnu odluku, Lija i Anđelo su izrazili optimizam, ističući da smatraju da je ovaj korak pravi za njih oboje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

- Ova odluka je doneta nakon mnogo razmišljanja i pažnje, i koliko god da je razvod težak, mi ovome pristupamo sa pozitivnim pogledom jer znamo da je to ono što je najbolje za nas - rekli su oni.

 

Par, koji je zajedno preživeo mnoge oluje, uključujući Lijin javni odlazak iz sajentologije, insistirao je da ostanu u kontaktu, čak i kada se njihov brak bliži kraju.

 

- Ponosni smo na to kako smo zajedno prošli kroz ovo - nastavili su oni, priznajući teškoću situacije, istovremeno izražavajući nadu za budućnost. Jasno su stavili do znanja da iako se njihov brak završava, njihovo prijateljstvo i zajednički roditeljski odnos će ostati jaki.

LIJA I ANĐELO IMAJU ĆERKU SOFIJU OD 20 GODINA
LIJA I ANĐELO IMAJU ĆERKU SOFIJU OD 20 GODINA foto: David Edwards/DailyCeleb.com 818-249-4998 / Newscom / Profimedia

- Da, tužni smo i moramo nešto da smislimo dok nastavljamo da idemo napred ka našoj novoj normalnosti – još uvek zajedno na mnogo načina, a odvojeno na nekim novim.

 

Lea i Angelo su uvek bili otvoreni u vezi sa svojom vezi, dele svoje živote sa fanovima kroz svoj rijaliti šou Lija Remini: Sve je relativno, koji se emitovao dve sezone na TLC-u 2014. U svojoj izjavi, oni su izrazili želju da nastave ovu transparentnost, objašnjavajući svoje razloge za razlaz.

 

- Dakle, veliko pitanje — zašto? Da pojednostavimo, oboje smo se promenili, kao i ljudi, i navikli smo da igramo uloge koje nam više ne odgovaraju - iskreno su otkrili. - Posle mnogo truda i razmatranja, odlučili smo da preduzmemo ovaj korak, koji odražava ono što smo danas. Naša veza je i dalje jaka — samo je evoluirala u nešto drugačije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

Par je takođe želeo da naglasi da je njihov brak daleko od neuspeha. Umesto toga, oni to vide kao uspeh, ispunjen lepim uspomenama i zajedničkim iskustvima.

 

- Mislimo da je brak koji je trajao ovoliko dugo i stvorio toliko lepih uspomena, posebno podizanje naše neverovatne ćerke, nešto za slavlje - napisali su oni i dodali da su uzbuđeni što stvaraju nove uspomene u svojim životima, iako na drugačiji način.

 

U dirljivom zaključku, Lija i Anđelo su razmišljali o svom putovanju, izražavajući zahvalnost za život koji su zajedno izgradili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

- Želimo da budemo transparentni koliko možemo da budemo ovde jer smo godinama tako javno delili naš brak, bilo da je to bilo u našim specijalima na VH1 ili u našem rijalitiju, koji je trajao dve sezone na TLC-u -  primetili su oni.

 

Nadaju se da njihova priča može pružiti utehu drugima koji se kreću sličnim putevima, naglašavajući da se odnosi mogu promeniti ili završiti, a da se ne vide kao neuspesi.

 

- Nastavićemo da delimo isečke naših života dok se krećemo kroz ovo novo poglavlje - uveravali su fanove, potpisujući sa ljubavlju „Love, Leah & Angelo“.

ANĐELO I LIJA SU SE ODLUČILI NA RAZVOD POSLE SKORO 30 GODINA KOLIKO SU BILI ZAJEDNO
ANĐELO I LIJA SU SE ODLUČILI NA RAZVOD POSLE SKORO 30 GODINA KOLIKO SU BILI ZAJEDNO foto: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Da bi popratili svoju dirljivu poruku, par je postavio i uporedne fotografije - jednu iz ranih dana njihove veze kada su se prvi put sreli, a drugu iz novijeg vremena, na kojima je prikazano putovanje na kojem su zajedno.

 

Lijina i Anđelova ljubavna priča počela je 1996. godine kada su se ukrstili u kubanskom noćnom klubu El Floridita u Los Anđelesu, gde je Anđelo nastupao.

 

Lija, koja još nije dostigla vrhunce slave koje će doneti "Kralj Kvinsa", odmah se zaljubila u Anđela, kasnije je njihov susret opisala kao „ljubav na prvi pogled“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

Njihova romansa je brzo procvetala, a tokom Badnje večeri 2002. Anđelo je zaprosio. Par se venčao sedam meseci kasnije na prelepoj ceremoniji u hotelu Four Seasons u Las Vegasu.

 

Tokom godina, Lija ne samo da je prigrlila Anđelova tri sina iz prethodne veze — Anđela mlađeg, Aleksa i Nika — već ga je i podržala dok se pridružio sajentologiji, religiji koja je igrala značajnu ulogu u Lijinom životu sve dok nije donela odluku da je ostave iza sebe 2013.

 

Njihova ćerka, Sofija Bela, rođena je u junu 2004. godine, upotpunivši tako još više njihovu porodicu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srbin oduševio Dženifer Lopez 

 

makonda-tracker