emotivno

"Jelena je dobra majka i dobar drug, želim..." Oglasio se Duško Tošić nakon razovda i ima važnu poruku za bivšu suprugu

0

Nakon što je Jelena objavila da se razvela istu informaciju podelio je s javnošću i Duško

OGLASIO SE I DUŠKO TOŠIĆ NAKON RAZVODA
OGLASIO SE I DUŠKO TOŠIĆ NAKON RAZVODA foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

Nakon 16 godina braka Duško Tošić i Jelena Karleuša zakonski su okončali svoj brak. Jelena je prva podelila informacije o razvodu pokazavši na Instagramu papire kojima je potvrdila svoje reči.

 

Ona je objasnila su se razveli sporazumno i da će sva imovina pripasti njihovim ćerkama. O Dušku nije mnogo govorila, a on je nakon njenih postova odlučio da se takođe oglasi i kaže svoju stranu priče.

- Nakon 16. godina braka sporazumno sam se razveo od majke moje dece Jelena. Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosilo na budućnost naše dece što je nama najbitnije - napisao je Tošić, pa je dodao:

 

- Sva naša zajednička nepokretna imovina smo se dogovorili da pripadne našim ćerkama Niki i Atini. Takođe, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vreme sa našom decom kad god poželim i kad god sam u prilici.

SAOPŠTENJE DUŠKA TOŠIČA NAKON RAZVODA
SAOPŠTENJE DUŠKA TOŠIČA NAKON RAZVODA foto: Instagram / duskotosic

Ipak, nije mogao a da ne spopmene i bivšu suprugu.

 

- Što se tiče mog i Jeleninog odnosa, normalno je kada se razvod dešava da postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i voleo bih da ostanemo prijateljii imamo dobar odnos zbog naše dece. Jeleni želim sve najbolje i uvek ću biti tu za majku svoje dece kao i za svoju decu. Sve ružne stvati treba da ostanu iza nas, i da jedino naša deca budu centar našeg sveta kao što jesu - napisao je Duško.

 

Bonus video:

Jelena oduševila na aerodromu u Parizu

 

 

makonda-tracker