uživali su zajedno

NISU USPELI DA SAKRIJU OSMEHE: Srpska glumica i njen bivši se slučajno sreli pred kamerama i sve raznežili reakcijama

0

Ona je jednostavno predivna osoba koja me je očarala svojom inteligencijom, ponašanjem, talentom, duhovitošću i lepotom — izjavio je hrvatski glumac o našoj Tijani dok su bili zajedno.

foto: Youtube Printscreen, Supertalent
foto: Youtube Printscreen, Supertalent

Tijana Pečenčić (32) najpoznatija je u Srbiji po ulozi u seriji Vojna akademija, a malo je poznato da je u Hrvatskoj igrala u nekoliko serija, zbog čega je u ovoj zemlji veoma popularna.

 

Ona se zbog toga pojavila kao podrška dečaku Saidu Šakiću u emisiji Supertalent, a ova situacija bila je još simpatičnija jer je u žiriju sedeo njen bivši dečko Janko Popović Volarić, inače slavni hrvatski glumac.

 


I publika i svi prisutni pažljivo su ih posmatrali da bi videli kako će Tijana i Janko reagovati kada vide jedno drugo, a reakcija je bila, najblaže rečeno, neodoljiva!

 

foto: Youtube Printscreen

Nekadašnji par upoznao se na snimanju serije Kud puklo da puklo, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2015. godine, na Danima hrvatskog filma.


Ona je jednostavno predivna osoba koja me je očarala svojom inteligencijom, ponašanjem, talentom, duhovitošću i lepotom — izjavio je Popović Volarić tad.


Ni sama glumica nije krila da je zadovoljna svojim partnerom.

 

foto: Facebook Printscreen, ja.pop.vol

Bitno mi je da uz sebe imam čoveka koji će razumeti sve moje promene tokom dana i podržati me u tome. Mi se međusobno kritikujemo, hvalimo, govorimo jedno drugom sve i to bez zadrške — istakla je ona dok su bili u vezi.

 

Kako su mediji pisali pre dve godine, par se rastao jer nisu uspeli da funkcionišu na daljinu jer je Janko živeo u Zagrebu, a Tijana u Beogradu.

 

 

makonda-tracker