OBNOVILI ZAVETE

Ima četvoro dece i ženu, a rešio da opet izgovori sudbonosno "DA": Robi Vilijams ponovo oženio!

0

Društvene mreže su se zapalile nakon što je pevač priznao da obnovio bračne zavete 

ROBI VILIJAMS SE PONOVO OŽENIO
ROBI VILIJAMS SE PONOVO OŽENIOfoto: Profimedia

Pevač i veliki zavodnik Robi Vilijams podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da je sa svojom suprugom Ajdi Fild nakon 14 godina obnovio bračne zavete.


Njih dvoje su već godinama u skladnom braku iz kojeg su dobili četvoro dece. 

 

Na svom Instagram nalogu, 50-godišnja pop zvezda objavila je prilično neobičan niz slika na kojima se vidi kako je nacrtan kao u crtanom filmu.

U podužem postu, Robi je govorio o svojoj uznemirenosti i umoru od zbog toga što ima jako mnogo posla pre nego što je dodao:

 

- Oh, ja i Ajda smo obnovili naše zavete.

 

- Često putujem širom sveta. Svirke, još svirki, letovi, džet leg. Zabrinut sam i umoran, uznemiren sam. Kad se tako osećam uvek se setim odakle sam došao, ko sam ja, ko je moja porodica, prijatelji. Tada u mom umu postoji samo budućnost - napisao je on i dodao:

- Pa evo: proveo sam vreme sa svojim prijateljima. Moji prijatelji me čine veoma srećnim. Svi smo zajedno gledali Olimpijske igre. Olimpijske igre su bile neverovatno zdrave. Imao sam nekoliko lepih kupanja i zaista uživao. Upoznao sam nove ljude koji mi se jako dopadaju, i život mi je bolji zbog tih susreta.

 

Njegovi obožavaoci su se oduševili kada su čuli vest, pa su slatke poruke preplavile društvene mreže:

 

- Auuu, čestitam na obnavljanju zaveta. Zahvalan sam na troje zdrave dece.

 

ROBI JE GODINAMA U SKLADNOM BRAKU SA AJDOM
ROBI JE GODINAMA U SKLADNOM BRAKU SA AJDOMfoto: Profimedia

Drugi je dodao:  - Ah, volim to za tebe i Ajdu—čestitam!  Zahvalan sam što su svi koje volim zdravi i što radim posao koji mnogo volim.

 

Robi i Aida su se venčali u svom domu u Los Anđelesu na tajnoj ceremoniji 7. avgusta 2010. godine.

 

U razgovoru sa HELLO! pre venčanja, Robi je otkrio da se uvek osećao kao su stvoreni jedno za drugo.

- Ionako se smatram oženjenim i, da ne razbijam romantizam svega toga, ali ona je već gospođa Vilijams, a ja sam već gospodin Fild - rekao je on, dok je Ajda dodala: - Veoma je uzbudljivo. Biće zaista lepo da te zovem svojim mužem, a da zvanično budem gospođa Vilijams.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjaci o sve češćim razvodima braka 

makonda-tracker