predivno

"Prva nedelja sa Noom": Nina Seničar objavila prvu fotografiju bebe - svi se tope od miline

3

U maminom zagrljaju je najlepše, a mali Noa se baš tu ušuškao 

NINA SENIČAR POKAZALA SINA NOU
NINA SENIČAR POKAZALA SINA NOUfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Nina Seničar porodila se pre nekoliko dana, a sad je svoje pratioce na društevnoj mreži Instagram obradovala prvom fotografijom malenog Noe, sina koje je dobila da svojim suprugom Džej Elisom.

 

Ona je malenog dečaka držala u svom naručju dok ju je neko fotografisao, a potom je tu prelepu fotografiju podelila na svom profilu. 

Dečačić je stigao pre samo sedam dana, a uz fotografiju je stajalo:

 

- Prva nedelja sa Noom.

 

Odmah su se društvene mreže usijale od komentara oduševljenih pratilaca koji su se topili pred prizorom mame i bebe dok uživaju zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Da podsetimo, Nina je već godinama u braku sa glumcem Džej Elisom. 

Sa zgodnim glumcem iz Južne Karoline upoznala se 2015. godine, malo nakon što se Džej Elis preselio u Los Anđeles kako bi gradio holivudsku karijeru.

 

Sreli su se u jednom baru, a upoznao ih je njihov zajednički prijatelj Toni Mansila, kreativni direktor marketinške agencije Savanty.  Džej je zaprosio Ninu 2019. godine, tokom odmora na Baliju, a iste godine je na svet stigla njihova ćerka Nora Grejs Elis. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Voditeljka pročitala u emisiji seksističan komentar na svoj račun

 

makonda-tracker