velika ljubav

Posle 3 godine veze – zvanično na crvenom tepihu! "Najlepši par na svetu" je prestao da se krije i gutaju se pogledima

0

Nakon dugogodišnjeg prijateljstva, poznati glumci su se zaljubili, a potom i verili, a sada su konačno rešili da stanu ispred celog sveta kao par.

Zoe Kravic i Čening Tejtum na premijeri filma 'Trepni dvaput'
Zoe Kravic i Čening Tejtum na premijeri filma "Trepni dvaput"foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Američka glumica Zoe Kravic, inače ćerka legendarnog muzičara Lenija Kravica, i glumac Čening Tejtum konačno su odlučili da se na nekom događaju zvanično pojave kao par.


Odabrali su i poseban povod – losanđelesku premijeru filma "Trepni dvaput" ("Blink Twice"), u kom Čening Tejtum igra glavnu ulogu, dok Zoe potpisuje režiju.


Oni su izgledali vrlo elegantno, a dok je glumac nosio klasično odelo i belu košulju, Zoe je nosila dugačku crnu haljinu sa prorezima u predelu struka i luksuzni dijamantski nakit Džesike Mekormak.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Grlili su se, gledali zaljubljeno, strpljivo pozirali i na sjajan način konačno i zvanično stali pred svet kao par.

Ljubav Zoe Kravic i Čeninga Tejtuma


Podsetimo, glumci su prvi put na neki način dovedeni u vezu 2017. godine, kada je Zoe odabrala Čeninga da igra u njenom režiserskom debiju, čije je snimanje započeto tek 2022. Nakon što su započeli saradnju, oni su se zbližili i postali prijatelji, a paparaci su ih često viđali u restoranima i tokom šetnji po Njujorku.


Zoe Kravic se u međuvremenu udala za Karla Glusmana 2019. i razvela od njega 2021, dok je Tejtum u to vreme uveliko bio u braku sa Dženom Djuan, koji se okončao 2019.


Međutim, malo nakon što se glumica razvela 2021, pojavile su se glasine da je Čening Tejtum njen novi dečko, a mediji su naširoko izveštavali kako smo dobili novi "najlepši par na svetu".

 

Zoe Kravic i Čening Tejtum verili su se 2023. godine
Zoe Kravic i Čening Tejtum verili su se 2023. godinefoto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Od tada smo mnogo puta imali priliku da ih viđamo kako šetaju, voze se biciklom po gradu, ručaju, razgovaraju, provode se sa svojim slavnim prijateljima, ali oni nisu komentarisali pisanje medija i uživali su u svojoj ljubavi. Prošle godine, otkriveno je da su su se glumci i verili, a Čening je nedavno pričao o tome kako je sarađivati s nekim s kim si u emotivnoj vezi.


Rad s partnerom je zaista – znate, mnogi se toga plaše – to je bila stvar koja nas je na neki način učvrstila – rekao je Čening Tejtum nedavno za Extra. – Bili smo na početku, a onda smo napredovali pre nego što smo počeli da snimamo, pa smo bili u fatzonu "Okej, hajde ovo da uradimo".


To nas je spojilo – ističe glumac. – Ako imate partnera i pitate se je li to za vas, samo idite i nađite najteži mogući projekat na kom možete da radite zajedno. Napravite novu sobu, okrečite je, uradite nešto kreativno, ali ne samo da biste završili s tim, već ako uživate da radite to jedno s drugim. Jer će ponekad biti teško.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Neverovatna veridba na nebu

 

makonda-tracker