kao stvoreni jedno za drugo

Osvojio ju je još u srednjoj školi, u braku su 5 godina: Ljubavna priča Dušana Mandića i njegove supruge je nestvarna

0

Svoju dugogodišnju ljubav Dušan i Slađa Mandić krunisali su ćerkom Lenkom

LJUBAVNA PRIČA DUŠANA I SLAĐE MANDIĆ
LJUBAVNA PRIČA DUŠANA I SLAĐE MANDIĆ foto: Instagram

Naš proslavljeni vaterpolita Dušan Mandić široj publici postao je poznat nakon što je sa srpskom reprezentacijom osvojio olimpijsko zlato 2021. godine na Olimpijskim igrama.

 

Tada su domaći, ali i mediji u regionu počeli da se interesuju ne samo za njegov profesionalni, već i za njegov privatni život. Dušan je već 12 godina u skladnom braku sa lepom Slađanom Mandić, koja je njegova velika podrška već godinama.

 

Svoju porodicu proširili su 2019. godine kada je na svet stigal ćerka Lenka, devojčica koja je potpuno promenila živote ovo dvoje ljudi. Ona je postala njihova zvezda vodilja, Dušan je dobio još veći motiv da se bori i u sportu koji godinama trenira postigne još veće uspehe.

 

Po drugi put Dušan i Slađa su se ostvarili u ulozi roditelja 2022. godine, kada je u Beogradu na svet stigao sin Ognje, koji sada ima 2 godine. 

 

Ove godine na Olimpijski igrama Dušan će sa svojom koleginicom, sportistkinom Majom Onjenović nositi srpsku zastavu, a sigurni smo da će ga iz publike i ovog puta bodriti njegova porodica.

Dušan i Slađa su se upoznali u jednom beogradskom restoranu, Slađa je tada išla u srednju ekonomsku školu, a Dušan u gimnaziju. Oni su još tada pokazali simpatije jedno prema drugom, a pred prvim velikim izazovom su se našli 2015. godine.

 

On se tada preselio u Italiju zbog posla, pa su neko vreme funkcionisali na daljinu. Jednom prilikom za domaće medije je otkrio da je Slađa dolazila kod njega i ostajala u Italiji po mesec dana, a budući da su oboje upisali FON Slađa je njemu kad je u Beogradu dosta pomagala oko fakultetskih obaveza. 

Dušan je znao da je ona ona prava i odlučio je da je zaprosi, ali nisu baš sve stvari išle glatko. Kupio je prsten ali se onda nisu videli dva meseca, kad je Slađa došla kod njega kasnio je na aerodrom zbog treninga, a onda je pitao da se uda za njega na sred ulice ispred taksija.

 

Kako je rekao, nije bilo romantično, ali je bilo pravo iznenađenje. Potom su se venčali 30. juna 2019, a u septembru je na svet stigla Lenka. Danas žive skladnim životom i jedno drugom su najveća pordška.

 

Bonus video:

Priča o čoveku koji je osnovao prvi fudbalski klub u Srbiji

 

makonda-tracker