jedno drugom su podrška

Nije ih spojio sport: Ljubavna priča Maje Ognjenović i Danila Ikodinovića je počela na NEUOBIČAJENOM mestu

0

Nekadašnji vaterpolista je godinama u ljubavi sa slavnom odbojkašicom, a ona je jednom prilikom otkrila kako je počela njihova ljubavna priča.

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović
Danilo Ikodinović i Maja Ognjenovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović su godinama jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a uprkos daljini koja ih je često razdvajala, njihova ljubav je opstala.

 

Slavni vaterpolista ima ćerku Hanu iz braka sa Natašom Bekvalac, a već nekoliko puta su se na društvenim mrežama pojavljivali i snimci kako Dača, Maja i Hana uživaju provodeći vreme zajedno.

 

— Veći deo vremena je u Turskoj i ja sam najsrećnija kada smo zajedno. Kada me pitaju drugarice da li mi prija veza na daljinu, jer ljudi često kažu da u tome ima i nečeg dobrog, ja se čudim jer za mene u tome nema ničeg lepog — iskrena je Maja — Mi smo veoma slični.

Njihova ljubavna priča je počela van sportskog događaja, a iako su oboje najbolji sportisti u Srbiji, njih je ipak spojilo nešto drugo. Kako smo u eri društvenih mreža i Dača i Maja su se na neki način tako upoznali.

 

— On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla. Pratila sam ga na Tviteru i svaka njegova objava me je zasmejavala pa sam jednog dana rešila da mu pišem, a i često smo pravili proslave i izlazili u njegovu nekadašnju kafanu. Tako je sve i krenulo. Dok ga nisam upoznala nisam verovala u ono "kliknuli smo na prvu" — objasnila je Maja.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ni jedno ni drugo ne žele da pričaju o svom privatnom životu, a jednom prilikom je Danilo otkrio i koliko mu znači Majina podrška.

 

— Maja mi je pomogla jako puno. Ona je na početku, tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam krenuo da shvatam ozbiljnije život, uticala je na moje konačno otrežnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana. Ulila mi je jednu sigurnost i uspeo sam svu patnju i svu paučinu da skinem sa sebe. Takođe me je približila i veri, bogu i sad često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osećam se mirnije. Ljubav pobeđuje sve na svetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najlepša stvar na svetu - ispričao je nekadašnji vaterpolista jednom.

 

 

makonda-tracker