presltako

Mirno drema u tatinom naručju: Ovo je prva fotografija male Mile, ćerke Ane Dabović i vaterpoliste Ilije Mustura

0

Ilija i Ana su nedavno postali roditelji devojčice Mile.

 

Ilija i Ana
Ilija i Anafoto: Ilija Mustur Instagram

Naša košarkašica Ana Dabović i vaterpolista Ilija Mustur postali su prošlog meseca roditelji, nakon što se lepa sportistkinja porodila i na svet donela ćerkicu Milu.

 

Ime koje su Ana i Ilija odabrali za svoju bebu - Mila potiče iz staroslovenskog jezika. Znači "ona koja je umiljata", "osoba koja je dobrodušna", "koja je svima miljenica", "rođena da bude voljena"; "žena koja živi u milosti", "božija miljenica"...

 

Ilija je sada na Instagramu podelio prvu fotografiju male Mile. Bebica mirno spava u naručju ponosnog tate, koji je bio u društvu dvojice prijatelja. Pretpostavljamo da je ovu fotografiju slikala upravo Ana, s obzirom na to je nastala u njihovom domu.

 

Mila drema u tatinom naručju
Mila drema u tatinom naručju foto: Ilija Mustur Instagram

Inače, Ana i Ilija su srećno zaljubljeni tri i po godine, a prošlog leta su se venčali na vrlo romantičnoj ceremoniji u Herceg Novom.

 

Interesatno je da je Ilija koji potiče iz Herceg Novom, francuski vaterpolista, a trenutno nastupa za klub iz Monpeljea, u kome Ana i on žive.

 

Ana i Ilija uživaju u ljubavi već više od tri i po godine
Ana i Ilija uživaju u ljubavi već više od tri i po godine foto: Instagram

- Otkako sam upoznala Iliju, prioriteti su mi se promenili. To sam odmah osetila. Valjda kad upoznate pravu osobu, sa njom želite sve. Nas dvoje smo zajedno tri i po godine i relativno smo brzo počeli da živimo zajedno, posle samo šest meseci veze, zbog korone. Ilija voli da kaže da su ta tri meseca tokom kojih nismo smeli da izlazimo iz kuće bila predivna. Oboje smo osetili da je ovo između nas prava stvar, ljubav za čitav život - pričala je Ana o svom izabraniku ranije.

 

 

makonda-tracker