nova romansa

Nakon najburnijeg razvoda u Holivudu ponovo ludo zaljubljen: Ko je nova, 33 godine mlađa devojka Džonija Depa?

0

Glumac ludo zaljubljen, fanovi zabrinuti iz više razloga 

DŽONI DEP IMA NOVU DEVOJKU
DŽONI DEP IMA NOVU DEVOJKU foto: Damir Dervišagić

Glumac Džoni Dep nedavno je bio u centru skandaloznog razvoda od Amber Herd, a danas je izgleda ponovo srećno zaljubljen. Kako prenose strani mediji Dep ljubi lepu rusku manekenku Juliju Vlasovu.


Vlasova je ruska manekenka i kozmetičarka. Dejli mejl piše da su se upoznali u avgustu 2021. na 55. Međunarodnom filmskom festivalu u Karlovim Varima i od tada počeli da se druže.

 

Izvor je agenciji rekao da je veza "ležerna" i da su se viđali "tu i tamo" u poslednje dve godine. Fotografije na kojima se druže na zajedničkom putovanju pre nekoliko dana obišle su svet. 

Vlasova je na društvenim mrežama podelila fotografije na kojima izgleda zaljubljeno, a na jednoj od njih se moglo videti da je Dep ljubi obraz. Takođe je podelila fotografiju kako ga drži za ruku kao odgovor na pitanje ko je njen omiljeni glumac:

 

- JD. On je čovek koji je neverovatno talentovan i inspirativan.

 

Manekenka živi u Pragu i bavi se šminkanjem i modelingom, ima svoj studio za šminkanje i frizure, navodi Dejli mejl. 2021. godine bila je finalistkinja međunarodnog takmičenja za lepotu Miss Office.

 

DŽONI DEP IMA NOVU DEVOJKU, LEPU RUSKU MANEKENKU
DŽONI DEP IMA NOVU DEVOJKU, LEPU RUSKU MANEKENKU foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vlasova je navodno je studirala na vodećoj moskovskoj akademiji za obuku i ušla u elitni Institut za međunarodne odnose u Moskvi (MGIMO), koji vodi Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

 

Depovi fanovi su pronašli njenu Instagram stranicu, koja ima 20,5 hiljada pratilaca, a ima na stotine komentara o njihovoj vezi. Obožavaoci su prepoznali Depov stočić i pepeljaru na jednoj od fotografija sa njenom rođendanskom tortom.

Manekenka je upravo proslavila 28. rođendan, pa ako su fanovi u pravu, rođendan su proveli zajedno. U nekim komentarima pratioci je porede sa Amber Herd, govoreći joj da se trudi da ga ne povredi, a drugi su zabrinuti zbog razlike u godinama, ističući da je ona samo tri godine starija od njegove ćerke Lili-Rouz Dep.

 

Za sada se ne prate na društvenim mrežama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Suđenje Depa i Amber Herd konačno završeno?

 

makonda-tracker