posle mnogo razmišljanja

U 2024. godini je viđena samo jednom: Palata saopštila dolazi li Kejt Midlton na finale Vimbldona

0

Nakon dugih spekulacija hoće li se princeza od Velsa pojaviti na Vimbldonu., britanski mediji javljaju da je ona donela odluku

Kejt Midlton na Vimbldonu
Kejt Midlton na Vimbldonufoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kejt Midlton, princeza od Velsa, navodno planira da se oglasi saopštenjem o svojoj odluci da li će prisustvovati ovogodišnjim finalima Vimbldona.


Od početka teniskog turnira kruže spekulacije o tome hoće li supruga princa Vilijama i pokroviteljka Vimbldona pratiti uživo mečeve i uručiti trofeje pobednicima, kao što je to slučaj svake godine.


Britanski Metro sada je objavio da je odluka princeze od Velsa da prisustvuje finalu između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, što znači da će današnje, žensko finale Vimbldona, preskočiti.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Vest je objavljena nekoliko dana nakon što su organizatori Vimbldona istakli da rade na "rezervnim planovima" u slučaju da princeza od Velsa, koja je trenutno na "preventivnoj hemioterapiji", ne bude u mogućnosti da prisustvuje mečevima.

 

Podsetimo, ako se zaista pojavi sutra na muškom finalu, to će biti drugi izlazak supruge princa Vilijama u javnost ove godine. Posle šestomesečnog odsustva, u junu je prisustvovala paradi Pozdrav bojama, zvaničnom rođendanu kralja Čarlsa, a potom se ponovo povukla radi nastavka lečenja raka u miru i privatnosti.

 

Kejt Midlton je pokroviteljka Vimbldona i od udaje za princa Vilijama 2011. svake godine prisustvuje mečevima, a izuzetak je bila samo 2013, kada su je lekari savetovali da nakon porođaja, odnosno rođenja princa Džordža, ostane kod kuće.

 

BONUS VIDEO

"Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu"

 

makonda-tracker