u duhu 70-ih

Umesto romantične haljine ili suknje – malo remek-relo! Kombinezon Pipe Midlton za kojim su se okretali svi na Vimbldonu

0

Sestra princeze od Velsa odlučila je da ne igra na sigurno kada je moda za Vimbldon u pitanju, i to joj se isplatilo!

Pipa Midlton sa suprugom DŽejmsom Metjuzom na Vimbldonu pratila je mečeve polufinala
Pipa Midlton sa suprugom DŽejmsom Metjuzom na Vimbldonu pratila je mečeve polufinalafoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok čekamo da vidimo hoće li se Kejt Midlton, princeza od Velsa, pojaviti na ovogodišnjem Vimbldonu, njena porodica uveliko uživa u mečevima najboljih tenisera sveta.


Supruga princa Vilijama ove godine ne prisustvuje javnim događajima zbog svoje borbe protiv raka, a izuzetak je bila parada Pozdrav bojama u junu, pred koju je Kejt najavila da bi mogla da ima neke kraljevske obaveze tokom leta, ako joj zdravstveno stanje dozvoli.


Fanovi kraljevske porodice nadaju se da će te obaveze biti dolasci na Vimbldon, najstariji teniski turnir na svetu, čija je princeza od Velsa pokroviteljka i, prema tradiciji, ona uručuje trofej pobednicima. U međuvremenu, njena porodica već je uživala na Vimbldonu!

Pipa Midlton na Vimbldonu – dostojna modna naslednica njene sestre


Najpre smo dvaput videli Kejtine roditelje Kerol i Majkla, a potom je juče polufinala pratila Pipa Midlton, princezina mlađa sestra i jedna od mladih žena na čiji se stil Britanke ugledaju.

Ove godine, Pipa je zaobišla midi-haljine, tufnaste suknje A-kroja i bele kreacije i opredelil se za upečatljiv kombinezon pastelnoplave boje.

1 / 5 Foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Inspirisan stilom sedamdesetih, ovaj komad ima široke nogavice koje se postepeno šire u oblik zvona, rukave do laktova koje se završavaju volančićima i decentnu kragnu. Izgleda veoma romantično zahvaljujući vanvremenskom cvetnom dezenu u raznim nijansama ružičaste boje, a Pipa ga je kombinovala sa espadrilama otvorenih prstiju i slamnatom clutch torbicom.

 

Pipa Midlton, sestra princeze od Velsa Kejt Midlton, na Vimbldonu 2024.
Pipa Midlton, sestra princeze od Velsa Kejt Midlton, na Vimbldonu 2024. foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

U pitanju je model brenda Claire Mischevani nazvan Mimi, vrlo ljubak komad star nekoliko sezona, koji je i sama dizajnerka Kler Miševani nosila 2022. na konjskim trkama u Česteru.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu na krunisanju?

 

makonda-tracker