romantika i dalje živi!

"Važio je za plejboja": Poruka Janka Tipsarevića supruzi Biljani koju voli već 18 godina čini da još verujemo u ljubav

0

Teniser Janko Tipsarević raznežio je javnost romantičnom porukom upućenom supruzi Biljani

Biljana i Janko Tipsarević
Biljana i Janko Tipsarevićfoto: Damir Dervišagić

Bivši srpski teniser Janko Tipsarević svoj privatni život vešto skriva od radoznalih očiju javnosti, a najnovijom objavom sada je iznenadio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

 

Naime, u čast 41. rođendana svoje supruge modne kreatorke Biljane Tipsarević podelio je niz njenih fotografija uz odgovarajuću romantičnu poruku.

 

Ovaj gest ljubavi i poštovanja prema Biljani obradovao je njihove fanove i pokazao intimnu stranu njihovog skladnog braka.

 

Janko i Biljana su se upoznali pre 18, a u braku su već 13 godina. Imaju dvoje dece, a ljubav i poštovanje koje gaje jedni prema drugima neretko pokazuju.

 

Dok Janko vodi teniske akademije širom sveta, Biljana se ističe svojim radom u modnoj industriji, ali i kao majka i supruga koja ne krije koliko joj znači podrška koju dobija od svoje jače polovine.

 

Iako danas važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, uspešna Novosađanka jednom prilikom je priznala da njihov odnos nije od samoga početka bio romantične prirode.

– Nije bila ljubav na prvi pogled. Ništa nije bilo ni romantično ni bajkovito. Jer svi se sećate kakav je Janko imao imidž tada - pirsinzi, tetovaže. Zamislite kada sam ga dovela kući... Mama i tata kad su ga videli izbušenog i istetoviranog... A mislim, važio je i za plejboja. Mama je bila šokirana, ali kada ga je upoznala sada ga gleada kao rođenog sina i voli. Tata je pratio tenis, tako da je veoma bio upoznat sa njegovom karijerom – rekla je ona u jednom intervjuu.

Ipak, vreme je pokazalo svoje i dizajnerka je brzo popustila pred šarmom nekadašnjeg teniskog asa, koji je od tada neprestano obasipa ljubavlju i dirljivim gestovima.

– Toliko se dobro poznajemo i funkcionišemo i kao muž i žena, ali ja uvek kažem da je on meni i više od muža. On je moj najbolji prijatelj. Uvek kažem da je on kao deo mene, kao neki moj unutrašnji organ i ja njegov, toliko smo povezani. Reči su često nepotrebne da bismo objasnili naša osećanja – zaključila je ona.

 

Pre dva dana lepa dizajnerka napunila je 41 godinu, a tom prilikom oglasio se Janko emotivnom porukom na Instagramu.

Srećan rođendan ženi mojih snova. Čim sam video tvoju tehniku igranja tenisa pre 18 godina, znao sam da ćemo završiti zajedno – glasi Tipsarevićeva nežna posveta supruzi Biljani.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Rođendan Biljane Tipsarević

 

 

makonda-tracker