ne jede posle 18h

Koja je tajna besprekorne linije Biljane Tipsarević? Evo šta je kreatorka izbacila iz ishrane i smršala 30 kilograma

0

Biljana se u drugoj trudnoći ugojila 30 kilograma, a "istopila" ih je zahvaljujući ovim savetima.

Biljana Tipsarević otkriva kako je smršala 30 kilograma
Biljana Tipsarević otkriva kako je smršala 30 kilogramafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Modna kreatorka Biljana Tipsarević iz braka sa srpskim teniserom Jankom Tipsarevićem ima dvoje dece Emili i Nou.

 

Poznata je po savršenoj i besprekornoj liniji i zategnutom telu, pa retko ko može i da zamisli da je nekada imala problem sa viškom kilograma.

 

Biljana se u drugoj trudnoći ugojila 30 kilograma


- Nikome ne cvetaju uvek ruže u životu, prolazimo kroz razne stvari, svi mi imamo uspone i padove, ali se na kraju svega uvek treba truditi da izgledamo dobro. Moramo da se potrudimo da ostavimo utisak kako nam je baš tog dana sve potaman, iako nam pre toga nije sve išlo po planu - rekla je Biljana svojevremeno za domaće medije. 

U jednom trenutku, lepa dizajnerka je odlučila da smrša, a jednom prilikom je za domaće medije otkrila u čemu je tajna. 

 

Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim. Odrekla sam se svojih tajnih zadovoljstava zarad vitke linije, a moj slatki greh su peciva i hlebaste stvari – rekla je ona.

Biljana je iz ishrane izbacila ugljene hidrate i u tome je glavna "caka".

 

– Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode i izuzetno pazim šta jedem, pa se tako trudim da šećer uopšte ne unosim – izjavila je Biljana svojevremeno za Story.

Kako kaže, kada donesete odluku da izbacite nešto iz ishrane i promenite svoje navike, na početku može da bude teško, ali kada znate svoj cilj, sve je lakše.

Biljana Tipsarević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Svašta nešto se nalazi na mojoj trpezi. Bitno je da je sve bez šečera. Moj metabolizam je navikao na to i trudim se da ispoštujem sva pravila koja su mi bitna. Na početku je bilo teško, ali kada se naviknete na taj režim ishrane, nemate tu potrebu za bilo kojim vidom šećera što ne znači da se ponekad neću opustiti za dušu. Možda pojedem i neki slatki kolač, ali neću preterivati - rekla je Biljana.

 

BONUS VIDEO

 

SCENIRANJE 19.06.2022. BILJANA TIPSAREVIĆ

 

 

makonda-tracker