ljubav na prvi pogled

Dugo je bila sama, a onda je naišao on: Ko je MARKANTNI ITALIJAN kog ljubi najpoznatija Srpkinja na svetu?

1

Najuspešnija Srpkinja na svetu Tamara Kalinić uživa u ljubavi sa zgodnim Italijanom Filipom Testom.

Tamara Kalinić i Filipo Testa
Tamara Kalinić i Filipo Testafoto: Tamara Kalinić Instagram

Svetski poznata influenserka Tamara Kalinić jedna je od trenutno najpopularnijih dama u modnoj industriji.

 

Svoje besprekorne odevne kombinacije i momente sa luksuznih putovanja svakodnevno deli sa svojih 1,7 miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

 

Detalje svog privatnog života lepa Novosađanka krila je kao zmija noge, sve dok se u njenom životu nije pojavio ON.

 

Uticajni menadžer luksuznih modnih brendova Filipo Testa već pri prvom susretu uspeo je da osvoji srce lepe Srpkinje, a otkada su ozvaničili svoju vezu maltene se ne razdvajaju.

 

Naime, sudbonosni susret koji će odrediti dalji tok njihovih života odigrao se 2018. godine na jednom glamuroznom događaju, gde je Tamara bila u svojstvu gošće kada joj je zgodni Italijan predstavljen kao "veoma važna ličnost".

 

Kratak ali efektan razgovor bio je dovoljan da Testa na Kalinićevu ostavi toliko snažan utisak, da ga je već sledećeg puta nakon što su se sreli na zabavi zajedničkog prijatelja influenserka pozvala na "dejt".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Kako je Tamara i sama priznala u jednom od svojih Youtube videa, na početku te prve večere oboma je bilo nejasno da li je u pitanju poslovni ili ljubavni sastanak, sve dok ona nije preuzela stvari u svoje ruke.

 

– Ja sam posle trideset minuta videla da se on meni sviđa, da to nije poslovna večera i rekla mu: "Ti se meni sviđaš". Nemam ja tu vremena, ako se ja tebi sviđam, super, ako ti se ne sviđam, zdravo doviđenja. On se jako iznenadio i rekao mi: "Ja ovo nisam očekivao, ali i ti se meni sviđaš. Ali, mi se ne poznajemo..

 

Iskren potez i hrabrost mlade preduzetnice koja je juče na svom Instagram "storiju" podelila kako su planovi za predstojeće venčanje sa Filipom u toku, pokazali su se kao nepogrešiv korak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Budući srpski zet iznenadio je smeđokosu lepoticu kada ju je u junu prošle godine zaprosio tokom intimne večere koju je upriličio povodom obeležavanja godišnjice veze.

 

– Najlepši dan u mom životu. Hiljadu puta da, sa tobom zauvek  napisala je blogerka uz fotografije i snimke sa veridbe.

 

Italijan romantičnim gestovima ne prestaje da iznenađuje Tamaru koja ne krije da je na sedmom nebu otkad je uplovila u ovu bajkovitu ljubavnu priču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

– Meni partner često kaže: "Ti si najbolja stvar koja mi se desila u životu". Meni to toliko stavi osmeh na lice. Samo ta jedna rečenica u poruci meni toliko znači – istakla je ona jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Budući suprug najreprezentativnije ambasadorke naše zemlje u svetu gaji veliku ljubav prema Srbiji i to često ističe.

 

On mnogo voli Srbiju. To je meni toliko značajno. Imati partnera stranca koji neće, ne dopada mu se... On je bio toliko tužan što ne može sad da dođe dok sam ja tu. Ti izlasci, on ne razume našu muziku, ali kada vidi tu emociju, kaže da vidi koliko sam srećna sa svojim prijateljima – podelila je Novosađanka gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Ni Tamarini roditelji nisu ostali imuni na šarm dugokosog Filipa, te su ga od prvoga dana prihvatili kao člana porodice što je za mladu blogerku veoma važno.

 

– Obožavaju ga. Uvek sam se brinula za tatu, moja mama je dosta diplomata, ali sa tatom se nikad ne zna jer tata ima dve ćerke, mnogo nas voli i kada sam videla da se njih dvojica razumeju to mi je bilo jako bitno. Osećala sam taj njihov bagoslov.

 

U videu ispod poslušajte celu priču o Tamarinom i Filipovom upoznavanju:

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako je izgledalo kraljevsko venčanje

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker