fendi od glave do pete

Ovakve KOŽNE PANTALONE ne viđate svaki dan: Tamara Kalinić pokorila Milano predivnom prolećnom kombinacijom

1

Naša Tamara stigla je na Nedelju mode u Milanu i ponovo pokazala zašto spada u najpopularnije svetske trendseterke

Tamara Kalinić na reviji brenda Fendi na Nedelji mode u Londonu
Tamara Kalinić na reviji brenda Fendi na Nedelji mode u Londonufoto: /IPA / Sipa Press / Profimedia

Srpska influenserka Tamara Kalinić nikada ne preskače glavne modne događaje, pa je tako jedna od najzapaženijih na Nedelji mode u Milanu, gde sa svojim dečkom Filipom Testom živi proteklih godina.


Ona je već u nekoliko navrata oduševila svojim modnim izborima, a njen najnoviji stajling je odličan primer koliko inspirativan i zabavan može biti poslovni stil.


Naša Tamara posetila je reviju modne kuće Fendi, gde se pojavila u modnoj kombinaciji koja definitivno skreće pažnju i izdvaja se odličnim spojem boja, krojeva i dezena.

Ona je za ovu priliku odabrala kožne pantalone braon boje, vrlo šik model šireg kroja, a ponela ih je sa zatvorenom i uskom bluzom u stilu šezdesetih, ukrašenom kolorblok dezenom dominantno braon boje, uz dodatak crne i narandžaste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara je sve upotpunila poslovnim crnim prslukom i srebrnim salonkama, sklopivši efektan autfit u kom nijedan deo nije dosadan i prevaziđen, a zajedno izgleda spektakularno!


Influenserka je svoje modno izdanje "začinila" torbicom Hermes Kelly u braon boji i naočarima za sunce narandžastih stakala, a ponovo je bila jedna od najbolje odevenih žena u prostoriji, kako nas je i navikla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žena.rs (@zena.rs)


Kao i uvek, počinjemo Nedelju mode u Milanu uz Fendi – napisala je ona na Instagramu i izradila radovanje što će videti novu kolekciju za jesen i zimu 2024.

 

Tamara Kalinić je u svakoj prilici jedna od najzapaženijih zahvaljujući njenom prepoznatljivom stilu, a u galeriji pogledajte još neke kombinacije.

1 / 14 Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Etno haljina iz Knjaževca POKORILA modne piste u Italiji

 

makonda-tracker