moćna poslovna žena

Kako se obući za posao tokom leta? Modni trikovi Tamare Kalinić za koje je najvažnije imati jedan kvalitetan sako

0

Izgledajte smart casual i trendi ovoga leta uz par trikova iz "modne knjige" influenserke Tamare Kalinić.

Tamara Kalinić
Tamara Kalinićfoto: tamara/instagram

Tokom vrelih letnjih dana teško je pronaći idealan poslovni lookkoji će istovremeno biti trendi i ugodan za nošenje.

 

U garderoberu uvek treba imati tih par, naizgled običnih, a zapravo veoma vrednih i uklopljivih day to night komada odeće, koji naš autfit istovremeno čine i profesionalnim i modernim. 

 

Planetarno poznata Srpkinja influenserka Tamara Kalinić sinonim je za besprekoran stil i mnogim damama svakodnevno služi kao inspiracija. Iz Tamarine modne knjige izdvajamo 3 načina za kombinovanje jednog ultimativnog komada odeće

 

1. Oversize sako + svilena midi suknja

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Svilena midi-suknja pravi je hit sezone proleće/leto 2024. i svaka it devojka bi trebalo da je ima u svom garderoberu. Lagana i udobna, a istovremeno tako ženstvena i elegantna, ova suknja može da se kombinuje na razne načine.

 

Tamara ju je ovom prilikom uklopila sa basic belom majicom i oversize sakoom u nijansi kapućina, koji je strukirala trendi crnim kaišem sa srebrnim detaljima. Velike crne naočare za sunce i nenametljive ravne papučice brenda Scholl, doprinele su utisku urbanog minimalizma koji ovaj stajling ostavlja. 

 

2. Oversize sako + farmerke

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Izdanje u kom direktno sa posla možete otići u grad na kafu i istovremeno odavati utisak moderne ležernosti i corpo glamura, nije skupo i svaka žena ga može priuštiti. U pitanju je savršeni spoj dugačkih zvoncastih farmerki i oversize sakoa, sa potpuno nenametljivim detaljima kao što su bela majica, salonke u boji sakoa i odgovarajuće naočare. Kalinićeva je ovaj savršeni spoj minimalizma i šika obogatila neobičnom Birkin torbicom i crnim kaišem, takođe brenda Hermès.

 

3.  Oversize sako + "co-ord" set

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Takozvana "co-ord" letnja odela pravi su hit ove sezone. Reč je o kompletu sastavljenom od istobojnih pantalona ležernog kroja i mini prsluka. Ovakvi setovi najpopularniji su u zemljanim tonovima ili beloj boji, a prirodni materijali poput lana i pamuka od koji su mahom skrojeni, dopuštaju da koža diše u vrelim letnjim danima.

 

Poznata Srpkinja upotpunila je svoje letnje odelo istobojnim širokim sakoom i tašnicom luksuznog brenda Hermès kome je od početka svoje karijere verna, a nakit je u svim modnim varijantama ovog tipa kod lepe influenserke must have detalj. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Moda se vratila u Niš na velika vrata

 

 

 

 

makonda-tracker