ljubavna bajka

Ko je lepa Piksijeva supruga? Selektor reprezentacije Srbije voli istu ženu duže od 30 godina

0

Selektor reprezentacije Srbije i nekadašnji fudbaler već duže od 3 decenije uživa u skladnom braku za suprugom Snežanom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Selektor srpske fudbalske reprezentacije, čuveni Dragan Stojković Piksi, poznat je po svojim velikim sportskim dostignućima, ali i specifičnom temperamentu.

 

Karijerni uspesi ovog fudbalskog velikana opšte su poznati javnosti, ali ono o čemu malo ko zna jeste njegov porodični život.

 

Slavni Piksi uživa u bračnom životu sa suprugom Snežanom Stojković preko 30 godina, a oženio se veoma mlad.

 

U toku je Evropsko prvenstvo u fudbalu, a Dragan Stojković tom prilikom ponovo se našao u ulozi selektora nacionalnog tima. 

 

O činjenici da "Mister" kako ga igrači iz poštovanja zovu, ostavlja svoje srce na, ali i van fudbalskog terena, govori neizostavna podrška supruge Snežane, koja je u nedelju nesebično bodrila naše igrače sa tribina Aufsalke arene u Gelcenkirhenu. 

 

Snežana Stojković na utakmici Srbija-Engleska
Snežana Stojković na utakmici Srbija-Engleskafoto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Zanosna plavuša u Draganov život ušla je veoma rano, pa su se tako venčali već na početku svojih dvasesetih.

 

Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam". Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine – rekla je gospođa Stojković jednom prilikom za Story.

 

 

Piksi u ulozi selektora od supruge dobija identičnu količinu podrške kao i kada je, u vreme kada su počeli da se zabavljaju, već uveliko bio jedna od najvećih zvezda jugoslovenskog fudbala.

 

– Posebna priča je kad neko ima stresan posao, kao Dragan. Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina – izjavila je Snežana na temu svog odnosa prema suprugu.

 

 

Poznati par ima troje dece – ćerke Anju i Andreu i sina Marka, a odnedavno nose i višestruku titulu bake i deke.

 

Jednom prilikom Snežana je otkrila kako tajna njihovog uspeha leži u tome što se trude da svaki slobodan trenutak posvete jedno drugome.

 

 

– U vreme kad je bio kod kuće nikada nisam zakazala kozmetički tretman ili otišla da se vidim sa prijateljicama. To je respekt prema njemu i našem zajedničkom vremenu. Znam mnogo žena koje ceo dan provode u salonima lepote, dok je njihovim muževima dosadno, pa zovu prijatelje da izlaze. Nekada mi drugarice prebacuju kako nemam vremena da se viđam s njima, ali navikle su da mi je Dragan prioritet. Čak su i deca, kad su bila mala, pokazivala određenu ljubomoru jer smo nas dvoje imali naše male rituale – objasnila je ona.

 

Kako je Piksi govorio o supruzi i porodici u intervjuu iz 1998. godine, pogledajte u nastavku:

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Piksi se pojavio četiri minuta posle početka treninga

 

 

 

 

 

makonda-tracker