ljubav cveta

Sve vreme zagrljeni: Evo kako izgleda kad Lazar Ristovski izađe u provod s 39 godina mlađom devojkom

2

Glumački veteran i njegova mlada koleginica uvek su među najzapaženijima, pa je to bio slučaj i na jučerašnjem koncertu Nika Kejvda

Lazar Ristovski i Anica Lazić na koncertu Nika Kejva
Lazar Ristovski i Anica Lazić na koncertu Nika Kejvafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Legendarni australijski muzičar Nik Kejv ponovo je prošle večeri bio gost Beograda, a ovog puta on je nastupio na platou Geozavoda.


Njegov koncert okupio je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je najviše pažnje privukao Novak Đoković sa suprugom Jelenom, a bili su tu i predsednica Skupštine Ana Brnabić s partnerkom Milicom Đurđić, zatim Sergej Trifunović sa suprugom Isidorom, Ana Đurić Konstrakta, Sloboda Mićalović, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić...


Predstavnicima medija su posebno bili interesantni glumac Lazar Ristovski i njegova devojka Anica Lazić, koji su bili odlično raspoloženi i uživali u Kejvovom nastupu.

Dok je glumac nosio belu košulju i sive pantalone, Anica, koja se takođe bavi glumom, izgledala je veoma elegantno u ljubičastoj midi-haljini i belim papučama, a u ruci je nosila otmenu pismo-tašnu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Par je stigao na nastup držeći se za ruke, a sve vreme su bili zagrljeni i osmehivali se jedno drugom.


Lazar Ristovski i Anica Lazić obelodanili su da su u vezi krajem 2023, kada je glumac potvrdio za domaće medije glasine da mu je srce ukrala 39 godina mlađa koleginica.

 

Lazar Ristovski i Anica Lazić na koncertu Nika Kejva
Lazar Ristovski i Anica Lazić na koncertu Nika Kejvafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Oni su od tada nerazdvojni i u više navrata su na Instagramu pokazali da su zaljubljeni, a Anica je jednom prilikom, povodom 71. rođendana Ristovskog, uputila svom partneru vrlo emotivnu poruku.


Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Srećan ti rođendan – istakla je.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, glumac je 2022. godine saopštio da se razveo od Danice Ristovski, s kojom je proveo više od četiri decenije i ima dvojicu odraslih sinova.


Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina – rekao je tada Ristovski za magazin Gloria.

 

Danica i Lazar Ristovski zajedno su proveli više od četiri decenije
Danica i Lazar Ristovski zajedno su proveli više od četiri decenijefoto: Damir Dervišagić

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

 

makonda-tracker