šuška se

27 godina mlađi pevač joj je ulepšao dane u Evropi: Demi Mur se "zbližila" sa sveže razvedenom muzičkom zvezdom

0

Slavna glumica viđena je na ručku s pevačem, a potom je on posetio događaj u čijoj je organizaciji ona učestvovala, priredio nastup iznenađenja i naterao je da pleše

Demi Mur jedna je od glavnih zvezda nedavno završenog Filmskog festivala u Kanu
Demi Mur jedna je od glavnih zvezda nedavno završenog Filmskog festivala u Kanufoto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudska diva Demi Mur (61) nedavno je bila jedna od najzapaženijih zvezda 77. Kanskog festivala, gde je predstavila svoj novi film "The Substance", pojavila se na brojnim događajima i oduševila svojim vanvremenskim stilom i lepotom.


Teško je ostati ravnodušan na slavnu glumicu, koja decenijama spada u najatraktivnije žene planete, a sudeći po najnovijim vestima – sada je šarmirala i poznatog pevača.


Kako javlja američki Page Six, Demi Mur se tokom boravka u Francuskoj tokom Festivala zbližila sa Džoom Džonasom (34), frontmenom grupe Jonas Brothers, s kojim je posetila Hotel du Cap u Antibu, gde su viđeni na ručku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)


Takođe, Džonas je u Kanu imao nastup iznenađenja na amFAR gali, gde je Demi Mur bila domaćica večeri, a prisutni su je primetili kako igra uz Džoovu pesmu "Cake by the Ocean".


Demi i Džo su se sprijateljili. Imaju zajedničke prijatelje i povezali su se – kaže neimenovani izvor, dok druga anonimna osoba tvrdi da su stvari između njih "postale romantične", ali nije iznela više detalja.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER


Glumica je, inače, ranije povezivana sa Nikom Džonasom, Džoovim bratom, ali je naverovatnije u pitanju bila samo glasina, a poznato je da su njihovi zajednički prijatelji pevačica Majli Sajrus, zatim Džastin i Hejli Biber, stilista Bred Goreski, Demin menadžer Džejson Vajnberg...


Džo Džonas nedavno se razveo od britanske glumice Sofi Tarner, s kojom ima ćerke Vilu i Delfin, dok Demi Mur iza sebe ima brakove s Fredijem Murom, Brusom Vilisom i 15 godina mlađim Eštonom Kučerom.

 

BONUS VIDEO

Raša Bukvić o tome kakav je zapravo Brus Vilis

 

makonda-tracker