za ceo život

On ima SVE o čemu je sanjala kao dete: Jovana i Filip Đorđević dobili TREĆE DETE, a ovako ona priča o njihovoj ljubavi

0

Poznati par već deset godina uživa u skladnom braku, u kom je sada na svet stiglo i treće dete, a manekenka koju često nazivaju najlepšom ženom fudbalera ističe da joj često kažu da su suprug i ona rođeni jedno za drugo

Filip Đorđević i Jovana Đorđević dobili su treće dete
Filip Đorđević i Jovana Đorđević dobili su treće detefoto: callmelolita/Instagram

Manekenka Jovana Đorđević, rođena Švonja, i poznati fudbaler Filip Đorđević dobili su treće dete, podelila je poznata lepotica na Instagramu.


Lepa Novosađanka objavila je fotografiju ručice svoje bebe, uz poruku "Dobro došao, maleni" i emotikon u obliku plavog srca, potvrdivši time da se paru pridružio još jedan dečak.


Par već ima dvoje dece.

 

Jovana (Švonja) Đorđević donela je na svet treće dete
Jovana (Švonja) Đorđević donela je na svet treće detefoto: callmelolita/Instagram

Jovana i tri godine stariji Filip Đorđević zajedno su od 2014. godine, a verili su se posle tromesečne veze i venčali već u novembru iste godine.


Oni već godinama žive u Italiji, gde se Jovana i porodila.

Poznati par nema običaj da priča o svom privatnom životu, braku i odnosu, ali jednom prilikom je manekenka napravila izuzetak i osvrnula se na ljubav s poznatim sportistom.

 

Jovana (Švonja) Đorđević donela je na svet treće dete
Jovana (Švonja) Đorđević donela je na svet treće detefoto: instagram video prinscreen

Često nam kažu da delujemo kao da smo stvoreni jedno za drugo i drago mi je što ljudi u nama vide ono što i mi sami vidimo jedno u drugom – istakla je lepotica za Story pre nekoliko godina.


Filip ima sve ono o čemu sam još kao dete sanjala, on je ceo moj život, otac moje dece, moj najbolji prijatelj i svakako da takvu ljubav u životu imate samo jednom, i to ako ste rođeni pod srećnom zvezdom – objasnila je ona.


Kao i mnoge druge srećne parove, Jovanu i Filipa često pitaju u čemu je njihova tajna, a manekenka je tada istakla da nema jasnog recepta iako su tu neki faktori koji ne smeju da izostanu.

 


Recept za brak ne postoji, ali obostrano poštovanje i poverenje od presudnog su značaja za funkcionisanje takve zajednice. Samo ljubav nije dovoljna za sreću – zaključila je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo Mirke Vasiljević sa porođaja

 

makonda-tracker