ljubavna priča

Bivša ga je optužila za ZLOSTAVLJANJE, utehu je našao pored zgodne lepotice: Ko je devojka koju ljubi Aleksandar Zverev?

0

Nemački teniser uživa u ljubavi sa glumicom i manekenkom od 2020. godine

foto: Instragram / sophiathomalla
foto: Instragram / sophiathomalla

Profesionalni nemački teniser Aleksandar Saša Zverev zabavlja sa Sofijom Tomalom, nemačkom manekenkom,  od 2020. godine.

 

Iako njihova ljubav traje već 4 godine samo retko su se pojavljivali zajedno u javnosti. Uprkos tome što in ne viđamo zajedno često Sofija ima običaj da objavljuje slatke poruke Zverevu na društvenim mrežama

 

Profesionalni teniser — koji je u karijeri dostigao 2. mesto na ATP rang-listi 2022. godine — uvek o svojoj devojci govori najlepše stvari. Kada god govori o njoj ističe koliko je njemu važno da ima nekog koga voli pored sebe. 

- Mislim da je za tenisere uvek veoma važno koga imate pored sebe. Sofija je neko ko mi daje mir i sigurnost. Igram izuzetno dobro kada znam da je ona uz mene i nadam se da će tako biti i sledeće godine. Još nisam postigao sve svoje ciljeve - rekao je Zverev za nemački teniski magazin u decembru 2021.

 

Odakle je Sofija Tomela?

 

Sofija je rođena je i odrasla je u Nemačkoj. Ona je rođena u Istočnom Berlinu 6. oktobra 1989. Njeni roditelji, mama Simone Tomala i tata Andre Veters, su glumci.


Tokom svog detinjstva, pored Berlina, živela je u Kelnu, Klajnmahnovu i Gelzenkirhenu. Kasnije se vratila u svoj rodni grad gde je odrasla.

Čime se bavi Sofija Tomela?

 

Sofija Tomela je model i glumica. Slično svojim roditeljima, Tomela je karijeru započela u industriji zabave kao model, glumica i televizijska voditeljka. Stekla je slavu u svojoj rodnoj zemlji, održavši nekoliko nastupa u nemačkim TV emisijama i filmovima.

 

Osim televizije i filma, Tomela zabavlja milione pratilaca na Instagramu. Ona takođe često objavljuje fotografije svojih putovanja, iz karijere, modeling kampanja, ljubavnog života i drugih svakodnevnih dešavanja. Takođe, ona bodri Aleksandra Zvereva na teniskim mečevima.


Tomela je godinama podržavala Zvereva na raznim teniskim turnirima i često se može videti kako navija sa tribina dok on igra na terenu. Nedavno ga je manekenka pratila na BMV Open-u 2024. u Minhenu, gde je Zverev izgubio u četvrtfinalu.

 

Usledio je još jedan težak poraz kada ga je Karlos Alkaraz pobedio tokom finala Otvorenog prvenstva Francuske 2024.


Ranije je bila u vezi sa bivšim Gvin Stefani 


Tomala je bila u vezi sa Gevinom Rosdejlom 2017. godine, što je bila nejgova prva romansa nakon što se rastao od Gven Stefani. Primećen je kako se ljubi i šeta ruku pod ruku sa Tomalom u Londonu u aprilu te godine.

- Oni su prijatelji, upoznao ih je zajednički prijatelj - rekao je izvor iz Rosdalea za People tada.

 

Njih dvoje su svoju vezu na Instagramu ozvaničili sledećeg jula. Tomala i Rosdejl su izlazili nešto više od godinu dana pre nego što su prekinuli vezu.

Pre toga je bila udata za norveškog pevača Endija LaPlegua. Venčali su se u martu 2016. i objavili da se razvode u maju 2017.

 

- Svi muškarci sa kojima sam imala nešto raskinuli su sa mnom jer na kraju više nisu mogli da izdrže - rekla je za magazin Gracija u trenutku razvoda. Rekla je da je „izuzetno nezavisna“, objašnjavajući „koliko muškaraca to ne voli na duge staze“.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Đoković na korak do najvećeg uspeha

 

makonda-tracker