strašno

Osetila se kao VREĆA ZA UDARANJE: Bivša devojka Aleksandra Zvereva podelila još uznemirujućih detalja o zlostavljanju

2

Nekadašnja emotivna partnerka poznatog tenisera šokirala je sve ispričavši da ju je ugledni sportista zlostavljao fizički i psihički, a sada je svetlo dana ugledao nastavak njene ispovesti

foto: Fotosr52 / Shutterstock.com
foto: Fotosr52 / Shutterstock.com

Olga Šaripova, bivša devojka Aleksandra Saše Zvereva, nastavlja da ga optužuje za fizičko i psihičko nasilje. Deset meseci nakon ispovesti koja je šokirala svet, objavljen je drugi deo njenog intervjua u kom je pričala o zlostavljanju koje je doživela 2019. godine, tokom ATP turnira u Šangaju.


Šaripova je za američki magazin Slate ispričala da je tada sa Zverevim otputovala u Kinu, gde je on nastupao u Pekingu i Šangaju.

 

Bio je mirniji i kontrolisao se, a ja sam mislila "Okej, sada možemo da živimo zajedno. Osećam se zaštićenije. Bezbednije" ― prisetila se Olga.

 


Ona je ispričala da ju je tokom tog putovanja, dok se tuširala, Zverev čekao pored kupatila i odlučio da je ― otera čim izađe.


Kada sam izašla ispod tuša i krenula po peškir, došao je i rekao: "Spakuj odmah stvari i idi!" Rekla sam mu: "Okej, možeš li samo da sačekaš nekoliko minuta? Gola sam ovde!" ― rekla je i dodala da ju je teniser potom napao kao nikad ranije.


Navodno ju je Zverev ščepao za grlo i pribio je uza zid, da bi usledili i udarci.

 

Aleksandar Zverev
foto: Janet McIntyre / Shutterstock.com

Počeo je da me bije, a tada sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje ― istakla je.


Ona je pokušala da se odbrani, što joj nije uspelo, a teniser ju je navodno sve vreme vređao.


Pričao mi je stvari kao što su "Nadam se da ćeš umreti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, ne želim probleme. Ne želim više da se bakćem sa tobom!" Ja sam plakala i rekla mu: "Okej, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene? Udarićeš me? Već jesi" ― priseća se ona s gorčinom.

 


Inače, kada je, dvanaest sati kasnije, Zverev nastupio na meču osmine finala u Šangaju, imao je ogrebotine po vratu, a Olga kaže da su one trag njenih pokušaja da se odbrani.


Par se tada rastao fizički, ali nisu odmah raskinuli ― ostali su u kontaktu dva meseca, a Zverev je pokušavao da se pomiri sa Šapirovom. Zbog toga se Olga iznenadila kada je, ubrzo potom, na turniru u Parizu u teniserovom boksu videla nemačku manekenku Brendu Pateu, budući da je Zverev poricao da ima bilo šta s njom. Zverev i Brenda su, inače, raskinuli, a po rastanku su dobili ćerku. Patea je istakla da nema nameru da deli starateljstvo s teniserom.

 

 

makonda-tracker