nije ni slutila

"Moj dečko se oženio drugom": Iskustvo Suzane Mančić je velika lekcija, a ona ima simpatičnu poruku za sve devojke

0

Poznata voditeljka Suzana Mančić u više navrata je pričala otvoreno o svom privatnom životu, a jednom prilikom se prisetila načina na koji joj je pre mnogo godina slomljeno srce

Suzana Mančić je proteklih decenija važila za jednu od najlepših žena Balkana
Suzana Mančić je proteklih decenija važila za jednu od najlepših žena Balkanafoto: Damir Dervišagić

Popularna voditeljka Suzana Mančić bila je jedna od najlepših žena Jugoslavije, a malo je ko je mogao da ostane imun na njen šarm, lepotu i humor.


Uvek nasmejana, uvek božanstvena, ona je s lakoćom osvajala koga je htela, ali to ne znači da je bila imuna na ljubavne muke.


Kako je jednom prilikom ispričala, doživela je, kao i mnoge žene, da bude prevarena. I ne samo to već se muškarac s kojim je bila u vezi – oženio.

Tik pred Novu godinu, pre mnogo godina, moj tadašnji dečko se oženio za drugu! Imao je paralelnu vezu, a ja to nisam znala. Ja sam to preživela, pa kažem sad i drugim devojkama, ako i raskinete sa momkom, ma ko ga šiša! –prisetila se Suzana kroz osmeh u emisiji "Magazin In" na Pinku.

 

Suzana Mančić karijeru je počela kao 'loto devojka'
Suzana Mančić karijeru je počela kao "loto devojka"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je istakla, nikada nije saznala šta je dovelo do ove situacije.


Verovatno mu nisam bila dovoljno dobra... ili sam bila previše dobra pa nije mogao sa mnom, i morao je da me ostavi – rekla je voditeljka.

 

Ljubavni život Suzane Mančić


Suzana Mančić iza sebe ima brak s Nebojšom Kunićem, članom čuvene Sedmorice mladih, a s njim je dobila dve ćerke – Teodoru i Nataliju. Oni su se razveli posle osam godina braka, a voditeljka je pričala da se "udala iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba".

Više sreće Suzana je pronašla pored grčkog biznismena Simeona Ocomokosa, s kojim je u ljubavi već 24 godine, a oni su se venčali 2018.


Nije to bila ljubav na prvi pogled, trebalo mi je malo vremena da se odlučim na vezu sa strancem. Nekada je teško sa muškarcem našeg podneblja, a kamoli sa nekim ko dolazi iz druge sredine – istakla je Suzana.

 

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos venčali su se 2018, posle skoro dve decenije ljubavi
Suzana Mančić i Simeon Ocomokos venčali su se 2018, posle skoro dve decenije ljubavifoto: Dragana Udovičić

Od početka njihove ljubavi, voditeljka živi na relaciji Grčka-Srbija, a kaže da je navikla sama da se snalazi, pa joj "ta vrsta nezavisnosti dobro dođe".

makonda-tracker