LJUBAVNA PRIČA

Bila je to LJUBAV NA PRVI POGLED, obožavali su se do ZADNJEG DANA: Ovo je lepa Branka, udovica glumca Danila Lazovića

0

Neke ljubavi ostaju zauvek upamćene, a ona koju je živeo čuveni glumac definitivno je jedna od njih 

DANILO LAZOVIĆ JE VOLEO ZA ŽIVOTA SAMO JEDNU - BRANKU
DANILO LAZOVIĆ JE VOLEO ZA ŽIVOTA SAMO JEDNU - BRANKU foto: Youtube Printscreen

Legendarni glumac, jedan od najboljih koje je Jugoslavija imala, Danilo Lazović proslavio se brojnim ulogama u domaćim serijama i filmovima, ali i na daskama koje život znače. 

 

Na veliku žalost ljubitelja njegovog lika i dela on je na današnji dan, 25. marta preminuo od posledica infarkta. Iako je bio veliko ime u srpskoj kinematografiji Lazović se trudio da svoj privatni život zadrži daleko iza zatvorenih vrata.

 

Ipak, u nekoliko navrata je pričao o svojoj velikoj ljubavi, supruzi Branki i načinu na koji je započela njihova ljubavna priča koja je sijala istim sjajem sve dok on nije preminuo.

 

 

Retko smo imali priliku da je vidimo u javnosti, ali je onda Milica Milša jednom prilikom podelila fotografiju na kojoj je sa Brankom, uz dirljlive reči, i time svima dala priliku da upoznaju ženu koju je Šćepan Šćekić ludo voleo svim srcem.

 

Na slici sam sa Danilovom suprugom Brankom, ženom nestvarne lepote i snage, koja je rodila četvoro predivne dece i bila Danilova najveća ljubav i podrška ― napisala je tada Milica.

 

 

Ljubavna priča ovog para počela je davno, kada je glumac zbog radničkih igara otputovao na Zlatar. Tamo je bila i Branka, kao deo ansambla jednog kulturno-umetničkog društva sa Cetinja.

 

Danilo ju je spazio tokom izlaska iz autobusa i u šali rekao:

 

- Nju ću da oženim!

 

Ni slutio nije da će se te reči pretvoriti u istinu i ljubav koja je bila ona koja se doživi jednom, prava, iskrena i za ceo život.

 

DANILA PAMTIMO KAO ŠĆEPANA ŠĆEKIĆA IZ SERIJE SREĆNI LJUDI
DANILA PAMTIMO KAO ŠĆEPANA ŠĆEKIĆA IZ SERIJE SREĆNI LJUDI foto: Printscreen/Youtube

 

Tokom skladnog braka koji je trajao više decenija Branka i Danilo su dobili čak četvoro dece ― Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša. Nakon iznenadne smrti oca i supruga jedni drugima su bili najveća podrška.

 

I danas, na dan kada je ova legenda prestala da živi na ovom svetu, u javnosti se često piše o njihovoj ljubavi, podršci i emocijama koje se nisu ugasile sve dok ih smrt nije rastavila.

 

Bonus video:

Glumac ispričao zanimljivu anegdotu sa Mandom 

 

makonda-tracker