sećate li ga se?

Kasnije smo ga upoznali u skroz drukčijem izdanju: Znate li koji VODITELJ je imao ulogu u seriji "Porodično blago"?

0

U seriji "Porodično blago" pojavilo se mnogo slavnih glumaca, ali epizodne uloge imali su i ljudi koje smo kasnije upoznali u drugačijem medijskom svetlu.

Dragan Vučelić u sceni sa Danilom Lazovićem u 'Porodičnom blagu'
Dragan Vučelić u sceni sa Danilom Lazovićem u "Porodičnom blagu"foto: Printscreen RTS

Srpski glumac, narator i voditelj Dragan Vučelić rođen je 1974. godine,  a mnogi se ne bi setili njegovog prvog glumačkog angažmana. Naime, gledali smo ga u popularnoj televizijskoj seriji "Porodično blago" Siniše Pavića, u kojoj je tumačio epizodnu ulogu kradljivca automobila.

 

Čuvena je scena njegovog sukoba sa Bogoljubom Gagićem Čerčilom, kog je tumačio pokojni Danilo Lazović, ali mnogi neće prepoznati da je u ovoj ulozi voditelj Kulturnog dnevnika RTS.

 

Vučelić se po okončanju studija zaposlio se na Radio-televiziji Srbije, gde je više od 10 godina vodio emisije na prvom i drugom kanalu Radio Beograda. Od 2014. godine radi u kulturno-umetničkom programu televizije Beograd, kao voditelj emisije Kulturni dnevnik.

 

 

Voditelj Dragan Vučelić stekao je glumačko iskustvo u 'Porodičnom blagu'
Voditelj Dragan Vučelić stekao je glumačko iskustvo u "Porodičnom blagu"foto: Printscreen RTS

U međuvremenu je ostvario uloge u više dokumentarnih filmova, uglavnom kao narator, a pojavio se u i serijama "Jelena", odnosno "Sumnjiva lica" i "Nemanjići - rađanje kraljevine".

 

Dobitnik je nagrade "Radmila Vidak" za lepotu govora, kao i priznanja "Zlatna značka".

 

 Po profesiji sam diplomirani glumac i ova umetnost je uvek bila i ostala moja ljubav. I dalje sam aktivan na polju glume, ali mislim da će moju budućnost, ipak, obeležiti TV i voditeljski posao. Televizija je moje opredeljenje i smatram da kao voditelj mogu još mnogo toga da pružim svojoj matičnoj kući — rekao je jednom prilikom Vučelić.

 

Dragan Vučelić kao voditelj 'Kulturnog dnevnika'
Dragan Vučelić kao voditelj "Kulturnog dnevnika"foto: Printscreen RTS

Bonus video

"DALA JE VIŠE NEGO ŠTO SMO OČEKIVALI" Pevač otkrio sočnu priču sa snimanja spota: Glumila OVA voditeljka, sve završila očas posla

 

 

makonda-tracker