oprezno!

Oni vam možda neće uzvratiti ljubav, zato pazite: 3 horoskopska znaka koja se najčešće zaljubljuju u zauzete osobe

0

Nekada je život nepredvidiv, a emocije još nepredvidivije. Nećete uspeti da nekada iskontrolišete vaša osećanja, tako da budite spremni za raznrazna iskustva.

foto: Shutterstock/Photographee.eu
foto: Shutterstock/Photographee.eu

Ljubav nekada može biti komplikovana. Postoje neke osobe koje se na specifičan način zaljubljuju, koji ponekad može biti i komplikovan. Neke jako vole slobodarski duh, dok se nekima dopadaju oni koji su već u vezi, tj. zauzeti su. Ovo su 3 horoskopska znaka koja se uvek zaljube u zauzete osobe:

 

Ovan

 

Kao vatreni znak, oni se jako strastveno zaljubljuju. Daju mnogo sebe i ljubavi partneru koji im se dopada, ali se dešava da se zaljube u osobe koje ne mogu da im uzvrate mnogo ljubavi. Polude kada im osoba ne da dovoljno emocija, ali se vole za takvim osobama okrenuti. Međutim, ono što je interesantno jeste da se brzo zaljube u njihovo.


Ribe

 

Osobe u ovom horoskopski znaku se zaljubljuju do ušiju. Često prave planove koji su dugoročni i onda tako maštaju o zajedničkom životu i sl. Ali, umeju se zaljubiti u osobu koja je zauzeta i kada to shvate mogu se baš razočarati u čitavu situaciju.


Bik

 

Bikovi su tvrdoglavi i navikli su na to da uvek dobiju ono šta želi. Međutim, čini se da su oni ti koji se stalno zaljube u nekoga kome je srce već nekome darovano. Tako da se Bikovi uvek slome kada shvate da ne može neko njima da uzvrati ljubav kao što oni umaju da pruže.

 



 

makonda-tracker