to je ta, saršena toaleta

Suptilno prikriva višak na bokovima i stomaku: Haljina Marijane Mateus je SAVRŠENSTVO, koje se lako kopira

0

Savršeno pristaje svim ženama i čini da izgledaju moćno 

Prelepa halina Marijane Mateus očarala sve
Prelepa halina Marijane Mateus očarala sve foto: Instagram / marijanamateus

Naša poznata modna kreatorka Marijana Mateus godinama slovi za jednu od najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni. Osim što ima kao izvajano telo, Marijana se trudi da pomno prati modne trendove, ne samo da bi bila obučena po poslednjoj modi, već i zato što joj je to posao. 

 

I čini se, svojim odevnim komadima unosi vedrinu na modnu scenu Srbije. Nakon što smo je nedavno videli u prelepoj maksi beloj haljini, sada se odlučila za nešto potpuno drugačije.

 

Ovo puta, Marijana je ponela prelepu žutu haljinu koju je nemoguće ne primetiti. Osim što je veoma upečatljive boje, njen kroj je takav da je prosto nemoguće da vam se ne dopadne. 

 

 

Kratka i uska haljina žute boje odmah je privukla pažnju njenih pratilaca i nema ko nije primetio da Marijana uprkos godinama i dalje izgleda fantastično. 

 

Haljine sa upadljivim detaljima ove godine su pravi modni hit, a čini se da i ona to veoma dobro zna. Jedan takav detalj, ogromnu žutu mašnu, imala je i haljina naše poznate kreatorke. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Ona je učinila da cela kombinacija dobije dozu eleganicije. Takođe, haljina je imala još jedan detalj, koji obožavaju sve žene koje imaju mali višak na stomaku i koje žele da ga sakriju. U pitanju je nabrani deo haljine, koji od levog kuka pada ka zemlji i duži je od ostatka haljine.

 

On čini da svaka figura izgleda vizuelno duže i ono što je mnogim ženama bitno, sakriće one male nepravilnosti u predelu bokova i stomanak. Upravo zbog toga ova kreacija je savršena za žene svih građa i konfekcijskih brojeva.

 

Bonus video:

 

Kako je Marijana Mateus izgledala na Cecinom rođendanu pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker