za šetnju,

I kada nosi sportske patike, to izgleda glam! Ležerni stajling Marijane Mateus za dan u Londonu koji ODIŠE DOBRIM ukusom

0

I kada Marijana Mateus pođe u običnu šetnju po Londonu, savršeno je stilizovana!

marijana mateus na rođendanu svetlane ražnatović
marijana mateus na rođendanu svetlane ražnatovićfoto: Nemanja Nikolić

Marijana Mateus, srpska dizajnerka s adresom u Londonu, pre nekoliko dana je proslavila 52. rođendan na glamuroznoj proslavi, na kojoj je okupila svoje najdraže prijatelje.

 

Marijana je proslavu organizovala u jednom londonskom restoranu, a fotografije s društvenih mreža posvedočile su koliko je dekoracija bila raskošna, a atmosfera i provod na nivou.

 

Slavljenica je blistala u elegantnim haljinama iz snova princeza, a nju obično i viđamo u haljinama — retko kada u ležernijim izdanjima.

 

 

Međutim, i kada se Marijana Mateus odluči za neko udobnije izdanje od haljine i štikli, to izgleda savršeno! Na Instagramu je isplivala njena fotografija iz šetnje po Londonu, što je prilika koja iziskuje praktično modno izdanje, a Marijana je na izazov odgovorila fenomenalnim ukusom.

 

Fotografiju s Marijanom podelio je novinar i voditelj Ljubomir Tozev, koji je i sam prisustvovao Marijaninom rođendanu i proveo 24 sata u Londonu, a ona je izgledala istovremeno i elegantno i tako kežual.

 

 

Za šetnju po Londonu, Marijana je birala beli džemper, koji je ukombinovala sa crnom mini-suknjom koja se lagano širi, a ovog puta je odustala od visokih potpetica i zamenila ih belim sportskim patikama! Uz to, Marijana je ponela beli rajf kao aksesoar i nezaobilazni termos sa kafom.

 

Ovaj stajling lako mogu kopirati devojke, ali i žene u zrelijim godinama — samo pogledajte kako Marijani dobro stoji!

 

U galeriji pogledajte još neke od Marijaninih izdanja:

 

1 / 10 Foto: Instagram printscreen / Lika_Mishka

 

Bonus video

Marijana Mateus na Cecinom rođendanu

 

makonda-tracker