najveća ljubav

"I da me zaprosi, ja ne bih htela!" Princeza Jelisaveta na premijeri u društvu čoveka svog života, kog voli tri decenije

0

Otmen, talentovan, pravi gospodin, čovek s kojim je princeza Jelisaveta Karađorđević već tri decenije njen je verni pratila

Princeza Jelisaveta Karađorđević na premijeri mjuzikla 'Company'
Princeza Jelisaveta Karađorđević na premijeri mjuzikla "Company"foto: Katarina Drajic/ATAImages

Na Velikoj sceni Opere i teatra Madlenianum sinoć je održana premijera mjuzikla "Company" Nebojše Bradića, koja je okupila velikli broj poznatih i istaknutih ličnosti.


Među onima koji su uživali u premijeri bila je i princeza Jelisaveta Karađorđević, koja je stigla u društvu nevenčanog supruga Dragana Babića.


Princeza je stigla u veoma elegantnom izdanju, kao i njen partner, a oni delovali uobičajeno skladno i lepo raspoloženo.

 

1 / 5 Foto: Katarina Drajic/ATAImages


Jelisaveta Karađorđević iza sebe ima tri formalna braka – s Hauardom Oksenbergom, Nilom Balfurom i Manuelom Uljoom Elijasom. U prvom braku dobila je ćerke Kristinu i Katarinu Oksenberg, a u drugom sina Nikolasa.

 

Princeza je i danas veoma lepa i negovana žena, a u mladosti je bila neodoljiva mnogim poželjnim muškarcima, pa se tako pisalo da je Ričard Barton bio očaran njenom lepotom.

Međutim, ona je mirnu luku i najveću ljubav svog života pronašla tek u kasnijim godinama, i to u operskom pevaču Draganu Babiću, s kojim je ona u skladnoj vezi, kako se pisalo, oko tri decenije.


Par se upoznao u Njujorku, a već godinama žive u Beogradu, gde uživaju u ljubavi i međusobnoj podršci, ne opterećujući se izlaskom pred matičara i zvaničnim brakom. Princeza retko govori o svojoj privatnosti, ali o svom partneru ima samo reči hvale.

 

Dragan Babić i princeza Jelisaveta Karađorđević
Dragan Babić i princeza Jelisaveta Karađorđevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragan je toliko dobronameran, velikodušan, trpi moj ekscentrični karakter, svaki dan misli samo o meni. On sve organizuje. Kada me ljudi zovu, tačno zna šta će da kaže, zna da li idemo na neki prijem ili ne, o svemu se brine. On je direktor naše firme. Još je i lep, inteligentan, mnogo čita – pohvalila se svojevremeno princeza za magazin "Ona".


U istom intervjuu od pre desetak godina, Jelisaveta Karađorđević našalila se da bi prosidbu odbila.


I da me zaprosi, ja ne bih htela – rekla je. – Za mene je to ropstvo. Mi smo srećni u našem partnerstvu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Crkvena zvona oglasila rođenje Princeze Marije Karađorđević

 

makonda-tracker