SREĆNO

UDALA SE ćerka Jelisavete Karađorđević: Katarina u 62. godini blista U PRELEPOJ VENČANICI pored svog TREĆEG MUŽA

0

Mnogi kažu da ljubav godine ne broji, a čini se da se Katarina drži baš te izreke 

Udala se ćerka Jelisavete Karađorđević
Udala se ćerka Jelisavete Karađorđević foto: Profimedia

Ćerka Jelisavete Karađorđević, Katarina Oksenberg odlučila je da po treći put stane na ludi kamen sa svojim izabranikom Elisom Džounsom.

 

Ona je kroz život prošla kroz razne izazove, a njena majka je presrećna što je ponovo pronašla čoveka koji bi mogao da učini da opet bude srećna. 

 

Katarinu (62) smo imali prilike da gledamo u seriji "Dinastija", u kojoj je tumačila ulogu Amande Karington. Tada ju je publika silno zavolela, a često je bila i u centru pažnje medija zbog svog burnog života.

 

 

Ipak, čini se da je možda sada spremna da malo uspori i uživa u životu, budući da je zagazila u 7. deceniju života.

 

Katarina je blistala u romantičnoj haljini spuštenih ramena. Pored nje, nasmejan i zadovoljan stajao je njen izabranik, sada već muž, biznimen Elis Džouns, sa kojim se verila u junu ove godine.

 

 

Ukoliko ste zaboravili, Katarina je ćerka Jelisavete Karađorđević i Haurada Oksenberga. Ona je majka tri ćerke, Maje van Din, Selest van Din i Indije Oksenberg koja je bila u kandžama sekte, ali se srećom sve dobro završilo.

 

Pre ovog, trećeg braka, bila je udata za Roberta Evansa nepunih godinu dana, 1998. godine, nakon čega je od 1999. do 2015. bila je u braku sa Kasperom van Dinom.

 

 

Katarina je dobila pregršt četitike u kojima se ističe koliko je lepo izgledala na venčanju, njoj i njenom suprugu žele najsrećniji brak.

 

Bonus video:

 

Šta kaže Kaja o ponovnoj udaji? 

 

 

makonda-tracker