zovu je njegovom talijom

Vezu su obelodanili na ljubak način, Srpkinja mu donosi SREĆU: Ljubav Olge Danilović i Jana Oblaka je čvrsta kao stena

1

U trenutku kada je celoj fudbalskoj Evropi na usnama ime Jana Oblaka, među najponosnijima je njegova devojka i poznata srpska teniserka

Olga Danilović i Jan Oblak  pokazali su da su u vezi na Rolan Garosu 2023.
Olga Danilović i Jan Oblak pokazali su da su u vezi na Rolan Garosu 2023.foto: Óscar Ortiz / ContactoPhoto / Profimedia

Fudbaleri Atletika iz Madrida sinoć su se plasirali u osminu finala Lige šampiona eliminisavši Inter, a junak Madriđana bio je golman Jan Oblak, čuveni slovenački sportista i jedan od najpopularnijih među tzv. srpskim zetovima.


Njega je s tribina bodrila njegova devojka i poznata srpska teniserka Olga Danilović, a domaći mediji u šali prenose da mu je možda baš ona donela sreću.


Olga je za svog dečka navijala u društvu svog oca Predraga Saše Danilovića, predsednika Košarkaškog saveza Srbije i legende Partizana, a malo je poznato da je i Oblakov otac bio profesionalni sportista.

 

Predrag Saša Danilović i Olga Danilović na meču Atletiko Madrid - Inter, na kom su bodrili njenog dečka Jana Oblaka
Predrag Saša Danilović i Olga Danilović na meču Atletiko Madrid - Inter, na kom su bodrili njenog dečka Jana Oblakafoto: danilovicolga, Instagram

Matjaž Oblak je, takođe, bio golman, a svojim bravurama je inspirisao sina da i sam obuje kopačke i stavi golmanske rukavice.


Sećam se da sam kao dečak oponašao tatu. Bacao se po terenu kao i on. Zbog njega sam želeo da postanem golman i na kraju sam uspeo – istakao je svojevremeno zgodni Slovenac.

Oblak, inače, ima i srpsko poreklo, preko majke Stojanke, a njegova starija sestra Teja je profesionalna košarkašica i članica slovenačke reprezentacije.


Ljubav Jana Oblaka s Olgom Danilović


Golman Atletiko Madrida važi i za jednog od atraktivnijih momaka u svetu evropskog sporta, a pre nekoliko godina bio je u vezi s poznatom italijanskom lepoticom Alesijom Tedeski, koja se svojevremeno viđala s Kristijanom Ronaldom.

 

Alesija Tedeski i Jan Oblak na odmoru 2019. godine
Alesija Tedeski i Jan Oblak na odmoru 2019. godinefoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

S njom su ga paparaci spazili prilikom vožnje skutera i opuštanja na jahti u blizini ostrva Formentera, nedaleko od Ibice, a golman obično ne priča o svom privatnom životu.


Zato je pravo iznenađenje bilo kada smo prošle godine saznali da je njegova nova devojka naša teniserka Olga Danilović.

 

Olga Danilović i Jan Oblak tokom šetnje Madridom
Olga Danilović i Jan Oblak tokom šetnje Madridomfoto: Scar Ortiz / Zuma Press / Profimedia

U maju 2023, Mondo je javio da je Olga potvrdila vezu s Oblakom u razgovoru sa domaćim medijima na Rolan Garosu. Ipak, nije morala ništa da prizna – nakon pobede u prvom kolu ovog turnira, ona je potrčala pravo u Janov zagrljaj i slavila uspeh s njim. Tada su je bodrili i crnogorski fudbaler Stefan Savić i njegova verenica Nikolija Pešić, a Olga nije krila zadovoljstvo.


Puno mi znači. Divno od njih što su došli, posebno Jan. Imali su dva slobodna dana, došao je i Stefan koji se verio sa devojkom, čestitam im – rekla je tada kroz osmeh Olga.


Predstavnici medija tada su konstatovali da je "sada jasnije što je bazu prebacila u Madrid", na šta je teniserka reagovala osmehom.

 

Olga Danilović i Jan Oblak nerazdvojni su
Olga Danilović i Jan Oblak nerazdvojni sufoto: danilovicolga, Instagram

Jasnije što je baza u Madridu. Bio je u mom Madridu kada sam osvojila turnir – rekla je ona.


Par je, međutim, nastavio da uživa u svojoj privatnosti ne eksponirajući previše vezu, iako su u više navrata podelili svoju sreću s pratiocima putem društvenih mreža.


Tako je Olga Danilović pre nekoliko meseci javno čestitala Oblaku 31. rođendan uz njihove zajedničke fotografije.


Ti to zaslužuješ – napisala je Olga na engleskom jeziku. – Srećan rođendan, ljubavi moja.

 


On je na to odgovorio na srpskom:


Hvala, ljubavi moja.


S obzirom na to da se eksponiraju, mnogi su skoro godinu dana otkako je otkriveno da su teniserka i golman srećno zaljubljeni iznenađeni kada saznaju koja svetska zvezda je dečko lepe Srpkinje.

 

Olga Danilović i Jan Oblak zajedno su već neko vreme
Olga Danilović i Jan Oblak zajedno su već neko vremefoto: danilovicolga, Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Olga Danilović i Jan Oblak u Beogradu

 

makonda-tracker