holivud

On je prevario, plakao, MOLIO ZA OPROŠTAJ, ona ostala poput STENE: Oskarovka stavila tačku na brak posle 11 godina braka

0

Svi su mislili da žive bajku, a onda ju je prevario sa 25 godina mlađom devojkom i to je bio KRAJ 

NATALI PORTMAN SE KONAČNO RAZVELA
NATALI PORTMAN SE KONAČNO RAZVELA foto: EPA / ETIENNE LAURENT

Početkom 2023. godine strane medije je potresla vest da su Natali Protman, Oskarovka i cenjena glumica, i njen suprug francuski baletan Bendžamin Milpid pred razvodom.

 

Stvari su se zakomplikovale nakon što ju je on prevario s 25-godišnjom Francuskinjom. Posle tračeva i nagađanja, potvrđeno je da se bračni par razvodi posle 11 godina braka.

 

Od tada oni su živeli zajedno, a sada konačno od njenog portparola stiže potrvda je se par konačno razveo.

 

 

Natali Portman je pre osam meseci podnela zahtev za razvod od Bendžamina Milepijeda. Ona je tužbu podnela u julu 2023., a razvod je okončan prošlog meseca u Francuskoj, gde Portman i Milepije (46) žive sa decom, sinom Alepom (12) i ćerkom Amalijom (7).

 

Portmanovoj nije bilo lako tokom svih ovih meseci, jer nije želela da o tome govori u medijima. 

 

- U početku joj je bilo jako teško, ali njeni prijatelji su bili uz nju i pomogli joj da prebrodi ono najgore. Natali je izašla iz zaista teške i bolne godine, ali je sa druge strane izašla jača i uspela je da ponovo pronađe radost zahvaljujući svojoj porodici, prijateljima i poslu - kaže prijatelj para za People.

NATALI MUŽU NIJE MOGLA DA PREĐE PREKO PREVARE
NATALI MUŽU NIJE MOGLA DA PREĐE PREKO PREVARE foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

 

Od samog početka, par koji je prolazio kroz razvod, se trudio da njihova deca kroz taj proces prođu što lakše. Oni su im dali vremena da se prilagode na novonastalu situaciju, a više puta su fotografisani zajedno na važnim događajima.

 

- Njen najveći prioritet je da obezbedi deci mir. Ona i Ben zaista vole svoju decu i podjednako su fokusirani na to da budu najbolji roditelji. Ništa nije važnije od toga - kaže insajder. 

 

Portmanova nije nosila burmu od prošlog proleća nakon što su se pojavile vesti o Millepijedovoj „kratkotrajnoj“ aferi. Par se trudio da uprkos svemu odvoji vreme da međusobno reši probleme i da se navikne na novu normalnost.

 

LEPA OSKAROVKA JE STAVILA TAČKU NA BRAK DUG 11 GODINA
LEPA OSKAROVKA JE STAVILA TAČKU NA BRAK DUG 11 GODINA foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

U junu 2023., izvor blizak paru je rekao da Millepied "čini sve što može da natera Natali da mu oprosti i da njihova porodica ostane na okupu", dok je Portmanov "najveći prioritet zaštita njene dece i njihove privatnosti".

 

Uprkos svemu, ni Millepijed ni Portman nisu javno govorili o razvodu braka.

 

U intervjuu za Vaniti Fair u februaru, odbila je da o tome govori, rekavši:

 

- To je užasno i nemam želju da tome pričam.

 

PREKO PREVARE NIJE MOGLA I HTELA DA PREĐE
PREKO PREVARE NIJE MOGLA I HTELA DA PREĐE foto: Profimedia


Natali nije tako zamišljala stvari kada su se njih dvoje venčali 4. avgusta 2012, nakon što su se upoznali na snimanju filma "Crni labud" iz 2010. godine. Kao koreograf filma, Millepijed je pomogao Portmanovoj da nauči složene baletske sekvence, a u intervjuu za gradsku kuću SiriusKSM 2018. godine, glumica je slatkim rečima opisala njihovo iskustvo saradnje na filmu.

 

- Učio me je da plešem i to je definitivno bilo uzbudljivo i zabavno. Bilo je divno - rekla je ona. 

 

Sada je par fokusiran na svoje sledeće poglavlje.

 

- Natali se nadala da će njen brak biti zauvek, ona je sada mirna i fokusirana na svoju novu porodicu - kaže njen prijatelj. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Đole Đogani o razvodu od Slađe 

 

makonda-tracker