nema nade

Oprostila mu je preljubu sa 17 godina mlađom devojkom: Slavna oskarovka se ipak razvodi posle duge ljubavi?

0

Njihovo zaljubljivanje opisivala je bajkovito, dobila je dvoje dece sa muškarcem kog je smatrala čovekom svog života, bila spremna da pređe i preko afere... ali za brak poznate glumice ipak nema nade.

Natali Portman i Bendžamin Milipid upoznali su se na snimanju 'Crnog labuda' (2010)
Natali Portman i Bendžamin Milipid upoznali su se na snimanju "Crnog labuda" (2010)foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izraelsko-američka glumica Natali Portman (42) i njen suprug Bendžamin Milipid (46) rastali su se posle 11 godina braka, javlja američki US Weekly.


Par zajedno ima sina Alefa (12) i ćerku Amaliju (6), a već neko vreme se spekuliše da imaju probleme u braku nakon njegove afere.

 

Šuškalo se da je glumica odlučila da oprosti mužu preljubu, ali je ona potom viđena 4. avgusta, na dan njihove 11. godišnjice braka, bez burme na jednom fudbalskom meču u Australiji.


Nakon što su se pojavile vesti o njegovoj aferi, pokušavali su da rade na svom braku, ali trenutno nisu zajedno – rekao je izvor blizak paru.

 

U junu su u američkim medijima osvanule glasine da je Milipid prevario glumicu s Kamij Etijen (25), aktivistkinjom koja se bavi podizanjem svesti o klimatskim promenama. Izvor blizak Natali Portman izjavio je tada da je glumica posvećena svom braku uprkos tračevima.

 

Natali Portman i Bendžamin Milipid na žurki magazina Vanity Fair posle dodele Oskara 2022. godine
Natali Portman i Bendžamin Milipid na žurki magazina Vanity Fair posle dodele Oskara 2022. godinefoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Natali veruje da je Bendžaminova afera bila kratka i glupa avantura koja mu ništ ane znači – rekla je tada za Us osoba bliska oskarovki i dodala da se Portmanova oseća "poniženo".


Ipak, ona je bila spremna da ponovo izgradi njihov odnos kako njihova deca ne bi odrastala u rastavljenoj porodici, a Milipid se navodno kajao zato što ju je povredio.


Natali Portman i Bendžamin Milipid upoznali su se dok su sarađivali na filmu "Crni labud" (2010) Darena Aronofskog, gde je on radio kao koreograf.

 

Natali Portman i Bendžamin Milipid
Natali Portman i Bendžamin Milipidfoto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Srela sam supruga tada i bila sam kao u zemlji snova. On me je učio da plešem. Znate, to je jedna od onih romantičnih priča... Bilo je vrlo uzbudljivo i zabavno. Bilo je prelepo. Ne znam je li bila ljubav na prvipogled. Upoznala sam ga i imala osećaj – oh, to je ta osoba – ispričala je glumica u jednom intervjuu kasnije.


Par se venčao 2012. godine u Kaliforniji, a zatim su neko vreme živeli u Parizu, posle čega su se preselili u Kaliforniju.

 

 

BONUS VIDEO Danijela Dimitrovska o razvodu od Ognjena Amidžića

 

 

makonda-tracker