devedesete

Tako lep da se stidela da stane pored njega: Zaboravljena ljubav slavne glumice i NAJPOŽELJNIJEG MUŠKARCA sveta

0

Navodno je glumica smatrala da nije fer prema njoj kao ženi da stane pored osobe takve lepote, a iako je već imala holivudsku karijeru, tek pored njega je shvatila šta znači biti poznata ličnost

Sara Džesika Parker u filmu 'Medeni mesec u Vegasu'
Sara Džesika Parker u filmu "Medeni mesec u Vegasu"foto: New Line Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia

Američka glumica Sara Džesika Parker, zvezda serije "Seks i grad", od 1997. godine je u braku s kolegom Metjuom Broderikom, s kojim ima troje dece i ostala je uprkos skandalima i tvrdnjama da ju je varao.


Oni važe za jedan od najstabilnijih holivudskih parova, a već godinama žive u Njujorku sa sinom Džejmsom i ćerkama Tabitom i Marion.


Sara Džesika Parker imala je pre udaje za Broderika nekoliko veza koje su privlačile pažnju javnosti, između ostalih i dugu ljubav s glumcem Robertom Daunijem Džuniorom, a malo je poznato da je devedesetih ljubila jednog od najpopularnijih američkih neženja.

U pitanju je Džon F. Kenedi Mlađi, sin nekadašnjeg američkog predsednika Džona Kenedija i slavne Džeki Kenedi Onazis.

 

Džon Kenedi Mlađi bio je najpopularnijii neženja 90-ih
Džon Kenedi Mlađi bio je najpopularnijii neženja 90-ihfoto: EPA PHOTO ANSA FILES/MASSIMO CAPODANNO/STF/pal-fob

Sara i Džon upoznali su se u pozorištu, kako je pisao The New York Times, početkom devedesetih, kako je deceniju kasnije potvrdio njen prijatelj Adan Šenkman. Navodno je mladi advokat odmah "krenuo akciju", a Sara je potom pozvala Šenkmana vrišteći:


Nećeš verovati ko me je pitao da izađemo!


U tom trenutku glumica je upravo izašla iz sedmogodišnje veze s Daunijem, koji se godina borio protiv zavisnosti i ostajala je s njim iz straha da će nauditi sebi ako ostane sam. Važila je za ozbiljnu ženu koja nema vremena za gubljenje, dok je Džon F. Kenedi Mlađi bio poznat kao zavodnik – viđao se s Madonom, Sindi Kraford i imao vrlo komplikovan odnos s glumicom Deril Hanom.

 

Džon F. Kenedi i Deril Hana
Džon F. Kenedi i Deril Hanafoto: Paul Adao / INSTAR Images / Profimedia

Privlačili su pažnju na svakom koraku i bili vrlo zanimljivi tabloidima, ali je veza trajala kratko. Navodno je Sara Džesika Parker potom svoju vezu sa Džonom u razgovorima s prijateljima nazivala "fijasko Kenedi".


Viđali su se oko šest meseci, a glumica je smatrala Džona "finim", iako joj se nije dopadalo to koliko se o njima piše i priča.

Išli smo na mesta na kojima nije bilo žive duše, a onda bih sutradan videla fotografije toga u tabloidima – rekla je jednom prilikom Sara Džesika za New York Times. – Tada sam bila polupoznata osoba, ali nisam imala predstavu šta je prava slava dok nisam srela Džona. On je fin muškarac, ali za ime Božije, imam osećaj da treba da se izvinjavam što sam bila s njim. To je postalo definicija toga kakva sam osoba. To je patetično. Kad umrem, reći će: "O, da, Sara se viđala sa Džonom Kenedijem.

 

Sara Džesika Parker u međuvremenu je postala jedna od najvećih svetskih zvezda
Sara Džesika Parker u međuvremenu je postala jedna od najvećih svetskih zvezdafoto: Kristin Callahan / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naravno, sve se desilo pre uspeha koji je ona postigla kao Keri Bredšo u "Seksu u gradu".


Kako je Kristofer Andersen napisao u biografiji "Dobri sin: Dž.F.K. Mlađi i majka koju je voleo", raskid bi mogao imati veze s tim koliko je Kenedi bio atraktivan.


To što ti imaš je pogrešno – navodno je glumica govorila svom dečku, piše u ovoj knjizi. – To nije u redu. Nije fer da, kao žena, moram da stanem pored tebe.


Glumica nije posle raskida često pričala o Kenediju, ali je decenijama kasnije u jednoj emisiji na pitanje kako je bilo ljubiti se s njim odgovorila da je "bilo prijatno".

Nakon raskida Sara i Džon nisu pričali, a mediji su pisali da je bila skrhana kada je čula vest da je on poginuo 1999. godine.


Inače, s Broderikom je glumica počela da se viđa malo nakon ovog raskida, a ljubav su krunisali brakom 1997, posle višegodišnjeg zabavljanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Holivudski glumac u Pulsu Srbije

 

makonda-tracker