verovali ili ne

"UKRALA" ĆERKI DEČKA i odmah ju je blokirala: Majka popularne pevačice izbacila iz života decu zbog ljubavi s glumcem

0

Dok je njena najpoznatija ćerka bila deveruša na prošlogodišnjem venčanju, ćerka od koje ga je preotela i sin za to vreme su bili u supermarketu

Dominik Parsel i Tiš Sajrus na svom venčanju 2023.
Dominik Parsel i Tiš Sajrus na svom venčanju 2023.foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki mediji javili su prošle godine da se Tiš Sajrus, majka i menadžerka popularne pevačice Majli Sajrus, udala za glumca Dominilka Parsela, najpoznatijeg po ulozi u seriji "Bekstvo iz zatvora".


Kako sada piše People, otkriveno je da se Parsel pre ljubavi s Tiš viđao s njenom najmlađom ćerkom Noom.


Noa i Dominik su se viđali kao "prijatelji s povlasticama", povremeno – rekao je neimenovani izvor za pomenuti list. – Prestali su da se viđaju i tada je Tiš nešto započela.

 


On dodaje i da je majka Majli Sajrus znala da ćerkinu vezu s Dominikom Parselom, ali "nikad nije pružila Noi priliku da pričaju o tome pre venčanja". Navodno je njena ćerka "uvređena" zbog čitave situacije.

Međutim, Us Weekly piše da Tiš nije sačekala da Noa i Parsel raskinu.


Noa se viđala s Dominikom kad je Tiš počela da ga juri – tvrdi anonimni izvor. – Sukob između Noe i Tiš seže dublje nego što ljudi misle. Noa je vrlo uznemirena što joj je Tiš ukrala Dominika.


Niko od pomenutih nije komentarisao ove navode medija, piše PageSix.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noah Cyrus (@noahcyrus)


Tiš i njen bivši suprug BIli Rej Sajrus zajedno su dobili Majli, Brejsona i Nou, dok je muzičar usvojio njenu decu iz Brendi i Trejsa.

 

Noa nije prisustvovala njenom venčanju s Parselom prošlog avgusta, već je za to vreme s bratom otišla u supermarket u nabavku, dok je Majli bila deveruša. Tišina ostala deca sa Sajrusom navodno nisu bila pozvana.

 


Tiš je bila ta koja nije pozvala Nou i Brejsona na venčanje, blokirala ih je na Instagramu nakon što je počela vezu s Dominikom – rekla je za Entertainment Tonight osoba bliska porodici. – Ona je obezbeđenju rekla da želi Nou i Brejsona napolju.


Navodno je Noi najpre teško pala majčina ljubav s njenim "prijateljem s povlasticama", ali se u međuvremenu verila s modnim dizajnerom Pinkusom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Znaci da ste u vezi s patološki ljubomornom osobom

 

makonda-tracker