SVI SU IZ OSUĐIVALI

Imala je 16, a on čak 42 godine: Ljubavna priča NAJKRITIKOVANIJEG PARA čija ljubav je pobedila SVE sem SMRTI

0

Bila je naplaćenija pop zvezda na svetu, zavolela muškarca 26 godina starijeg od sebe i doživela mnogo bola, kritika i zluradih komentara 

foto:  AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena pop diva Selin Dion doživela je slavu o kojoj mnogi maštaju, ali i na emotivnom planu je bila ostvarena, voljena i ludo je volela. Selin je za ljubav koju je doživela sa Reneom Anđelijem često znala da kaže da je to - doživotna ljubav.

 

Suprug Selin Dion, Rene Anđeli, umro je 2016. godine, ali legendarna pevačica svakog dana održava sećanja na njega.

 

- Živ je kao i ranije. Fizički nije sa nama, ali ja živim sa njim — vidim ga svaki dan kroz oči svoje dece - rekala je Selin Dion jednom prilikom.

 

 

Selin je Angelila upoznala 1980. kada je imala 12 godina, a on 38. On je tada bio oženjen kanadskom pop zvezdom En Rene, sa kojom je imao sina Žan-Pjera i ćerku En Marie. Osim njih imao je i sina Patrika sa prvom suprugom Denise Dukuette.

 

Anđelil je odlučio da upravlja karijerom Selin Dion nakon što mu je njen brat Žak poslao demo snimak njenog debitantskog singla „Ce n’etait ku’un reve“. Založio je svoju kuću kako bi finansirao njen prvi album, La Voik du Bon Dieu, koji ju je odmah učinio zvezdom u njenoj rodnoj Kanadi.

 

U svojim memoarima iz 2000. godine "Moja priča, moj san" Dion je rekla da je njena veza sa Anđelilom počela 1988. nakon što je pobedila na Pesmi Evrovizije sa 20 godina.

 

SELIN JE MUŽA VOLELA SVIM SRCEM I PORED NJEGA SE OSEĆALA KAO KRALJICA
SELIN JE MUŽA VOLELA SVIM SRCEM I PORED NJEGA SE OSEĆALA KAO KRALJICA foto: EPA / Jacek Bednarczyk

 

- Bacila sam mu se u zagrljaj. Kasnije te noći, sedela sam na uzglavlju kreveta, sa skupljenim nogama ispod pokrivača. Bila sam srećna što sam bila sama sa čovekom kojeg sam volela - napisala je ona.

 

Pred svetom on je bio samo njen menadžer. Vezu su krili od javnosti do novembra 1993. godine. Kada je otkriveno da su zajedno bili su vereni više od godinu dana. Pevačica  je kasnije otkrila da njena majka, Tereza ​​Dion, u početku nije odobravala njenu romansu sa Anđelijom, koji je bio 26 godina stariji od nje.

 

- Bilo joj je veoma teško - rekla je pop ikona za Access Hollivood 2013.

 

SELIN JE DUGO PATILA ZBOG SMRTI MUŽA
SELIN JE DUGO PATILA ZBOG SMRTI MUŽA foto: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

 

- Kada sam joj rekao da gajim neka zaista jaka osećanja prema Reneu, pokušala je sve da... me natera da se izvučem iz toga. U početku sam bila veoma frustrirana i ljuta, ali ona je pokušala da me natera da shvatim da je ovaj čovek pokušao da se oženi već dva puta, ima troje dece... Smatrala je da je neodgovoran - ispričala je ona, pa je dodala:

 

- Cela moja porodica je bila zaljubljena u njega i nije imala izbora - priseća se Selin.

 

Selin i Anđelil su se venčali 1994. godine, kasnije su dočekali sina Rene-Šarlsa 2001. i blizance Edija i Nelsona 2010. Anđelil je nastavio da vodi karijeru svoje supruge do 2014. kada se povukao nakon dijagnoze raka grla.

 

BILA JE TO LJUBAV ZA CEO ŽIVOT
BILA JE TO LJUBAV ZA CEO ŽIVOTfoto: EPA/CHRISTOPHE BERTOLIN

 

Čuveni menadžer preminuo je u 73. godini u januaru 2016, dva dana pre svog rođendana.

 

- Biće upamćen kao nežan čovek, velikodušan i ljubazan, vizionar bez presedana, moderan Pigmalion, renesansni čovek -  napisala je Selin o svom suprugu u izjavi koju je tada podelila preko društvenih mreža.

 

- Svi koji su imali privilegiju da ga poznaju i da blisko sarađuju s njim, bilo lično ili profesionalno, znaju da je bio veoma inteligentan i mudar čovek. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Američki glumac napustio Holivud zbog karijere u Srbiji 

 

makonda-tracker