PROŠLA JE SITO I REŠETO

Nosila je epitet najružnije princeze, sreću je pronašla pored "bludnika s detetom": Ceo život želela je samo JEDNO

0

Zbog roditelja je prošla kroz pravi pakao 

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Princeza Beatris godinama je bila predmet podsmeha i raznih priča, koje su na nju ostavile velike traume. Žudela je za ljubavlju, a onda se konačno pojavio neko ko joj je privukao pažnju.

 

Unika pokojne kraljice Elizabete II od malih nogu je bila u centru pažnje javnosti i medija, kako zbog problematičnog oca, tako i zbog majke koja je nije štedela.

 

Inače, i sama Beatris je sama po sebi skandal-majstor. Tako je davne 2015. godine dala otkaz nakon što se saznalo da za posao asistentkinje dobija platu od nešto više od 20 hiljada funti, odnosno oko 30.000 evra. Ona praktično nije radila ništa na tom "poslu", a nakon javne sramote, morala je da se povuče.

 

 

Ona se nakon toga udala za preduzetnika Edoarda Mapelia Moca, a s kojim danas ima ćerku i srećnija je nego ikada. Venčali su se u tajnosti 2020. godine. Ono što je privuklo pažnju javnosti bila je ljubavna istorija novopečenog supruga princeze. Edoardo je naime imao nekoliko ozbiljnih veza, a bio je i veren te je s bivšom verenicom dobio sina!

 

Edoardo ima sina Kristofera Vulfa kog je dobio u vezi s Darom Huang, bivšom verenicom koju je ostavio nakon rođenja njihovog sina, a koja mu je pretila da će mu uništiti život ako joj se ne vrati. Na kraju se smirila i odustala od nauma te je dopustila Edoardu da nastavi sa životom te se oženi s Beatris.

 

Princeza Beatris nosi epitet 'najružnije britanske princeze'
Princeza Beatris nosi epitet "najružnije britanske princeze"foto: EPA/MARC TIRL

 

Iako joj nije bilo drago da joj je bivši našao novu i to još k tome princezu, prebolela je taj udarac, a Edoardo joj za alimentaciju za sina isplaćuje vrtoglave iznose.

 

Naime, princeza Beatris bila je poznata kao "ružno pače" kraljevske porodice, a dugo je javnost nije volela.

 

Život, kako su je mnogi nazivali "najružnije princeze" Britanije, oduvek je bio obeležen skandalima. Njen otac je princ Endru, protiv kog su se pre par godina podigle optužbe za pedofiliju, a majka joj je Sara Ferguson, bivša vojvotkinja koja se 1990-ih razvela od princa.

 

 

Nakon razvoda, Beatrisina majka Sara Ferguson ostala je bez finansija koje je dobijala od kraljevske porodice, te je morala da nađe posao. Reklamirala je proizvode za mršavljenje, i testirala ih upravo na svojoj ćerki Beatris.

 

Osim porodičnih problema, Beatris pre upoznavanja svog sadašnjeg supruga nije imala puno sreće u ljubavi. 

 

 

Njoj bliski ljudi su tvrdili da Beatris nema nikakav smisao u životu, te da je njome lako manipulisati, a ona je želela samo jedno - ljubav. U prilog tome govore i bivše veze i to sa zlostavljačem Paolom Luizom koji joj je gotovo uništio imidž u javnosti.

 

Ni njeno detinjstvo nije baš bilo najidealnije. Majka ju je prvi put stavila na strogu dijetu kada je imala samo 8 godina, a svakodnevno je gledala užasne svađe roditelja, kao i kako se očev fetiš i opsednutost plišanim igračkama pela na sve veći nivo.

 

Princeza Beatris je sreću pronašla pored čoveka koji ima dete
Princeza Beatris je sreću pronašla pored čoveka koji ima dete foto: Profimedia

 

Tokom godina često su je zvali lenjom, te optuživali da koristi svoje veze, a danas se druži sa svima, sa pocebnim akcentom na zvezde i najveće bogataše Engleske.

 

Kako izvori tvrde, onapokušava na sve načine da se dodvori kraljici, ali i javnosti, i tvrdi da joj je život konačno ispunjen, međutim, koliko je zaista srećna, to samo ona zna.

makonda-tracker